El e jandarmul de 104 ani cu cont pe Facebook

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De Crăciun, împlineşte 104 ani. Este cel mai bătrân jandarm din ţară, dar să nu credeţi că este un om neputincios. Are telefon de ultimă generaţie, citeşte ziarul şi are cont pe Facebook, unde are postate imagini cu momente din viaţa lui.

S-a născut în anul 1909! A venit pe lume în ziua de Crăciun, dar a fost înregistrat abia la data de 11 ianuarie 1910. Crăciun Pantea, din Arad, are o vârstă aşa de înaintată, dar este la curent cu tehnologia avansată. Ştie să mânuiască un telefon de ultimă generaţie, şi este prezent pe Internet!

El are un cont de Facebook unde are postate imagini cu momente din viaţa lui, mai ales din ultima perioadă. Contul este administrat de nepoata Simona, însă aceasta nu postează nimic fără ştirea veteranului de război. De pe telefonul mobil sau de la calculator, Crăciun Pantea verifică mereu pagina de Internet, unde are deja o mie de prieteni.

simeon stalpnicul png

„Pentru că mulţi au auzit de el, m-am gândit să postez mai multe informaţii. Doream ca lumea să îl vadă în fotografii. De când a ajuns la vârsta de o sută de ani, mulţi vor să vadă cum arată de la an la an. Aşa că prin acest site este foarte uşor să facem publice fotografile cu el, în diferite ipostaze. Mereu se uită la poze şi la conturile neamurilor", a declarat Simona Lunga, nepoata veteranului. Viaţa lui Crăciun Pantea e un roman: a luptat pe front şi a fost prizonier de război 7 ani, perioadă când spune că a mâncat gunoaie, carnea de la animale moarte, şi coji de cartofi ca să supravieţuiască.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net