UPDATE. Tânăra împuşcată de iubitul ei poliţist a murit

Ultima actualizare:

UPDATE. ORA 10.34. Medicii de la Spitalul Fundeni au prelevat ficatul şi rinichii de la Elena Pârşa, după ce aceasta a fost declarată în moarte cerebrală, azi-noapte, şi după ce familia şi-a dat acordul. Organele prelevate vor ajunge la trei pacienţi, intervenţiile fiind realizate la Institutul Fundeni. Transplatul de ficat va fi realizat în Clinica de Chirurgie şi Transplant Hepatic condusă de profesorul Irinel Popescu. Rinichii prelevaţi, care vor ajunge la doi pacienţi, vor fi transplantaţi în Clinica de Chirurgie Urologică şi Transplant Renal condusă de profesorul Ioanel Sinescu.Trupul neînsufleţit al tinerei va fi dus la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Dorinţa familiei este ca inima, ficatul şi rinichii fetei să fie prelevate pentru transplant.

Tânăra a fost împuşcată, sâmbătă spre duminică, de iubitul ei, poliţist la secţia din localitatea I.L. Caragiale din judeţul Dâmboviţa, potrivit adevarul.ro.

Arma folosită a fost pistolul din dotare. După atac, poliţistul s-a sinucis, folosind acelaşi pistol.

Oamenii legii i-au găsit pe cei doi în maşină, îmbrăcaţi, cu cheia în contact şi motorul pornit.

„Poliţistul era în afara orelor de program. Probabil să fie vorba de o cădere nervoasă. Oricum, ultima testare psihologică a fost făcută în noiembrie 2012, iar testul a ieşit pozitiv. Agentul s-a întâlnit la ora 03.30 cu şeful de post, au discutat, dar nu a dat nici un semn că avea de gând să facă ce a făcut. Poliţistul şi iubita lui au fost găsiţi împuşcaţi în cap. Ea este încă în viaţă. Era îmbrăcată, pe bancheta din dreapta, cheia în contact, iar motorul a fost pornit până când s-a golit rezervorul", a declarat comisarul de poliţie Marin Gălbenuş, inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa.

Tânăra de 23 de ani era sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, care a murit în 2010, la doar 23 de ani, din cauza cancerului, potrivit Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net