"Irina ştie că tati e la serviciu, în delegaţie"

Ultima actualizare:
✝ Mimi Voicu
✝ Mimi Voicu

Pe Luciana am remarcat-o în ediţia “X Factor” difuzată de Antena 1 pe 23 octombrie. A cântat impecabil, a fost pozitivă, haioasă şi a avut lipici la public şi datorită fetiţei ei de 4 anişori, care a făcut show pe scenă. Venise la preselecţii şi cu soţul, Cristian Răducanu, toboşar în trupa Bucium. Fericirea acestei familii perfecte a fost spulberată însă în seara fatidică de 30 octombrie.

Sunt amândoi înfrăţiţi cu muzica, aşa că venirea la “X Factor” a fost firească. Luciana Răducanu (33 de ani) a cântat în trupa Sahara, iar acum activează în proiectul Mazdrunka, iar soţul ei, Cristian (39 de ani), este toboşar în trupa folk-rock Bucium.

✝ Gabriel Matei va fi condus azi pe ultimul drum
✝ Gabriel Matei va fi condus azi pe ultimul drum

Sunt căsătoriţi din august 2007, iar acum 4 ani a venit în viaţa lor Irina, o bucurie de copil, care i-a cucerit instant şi pe juraţii de la Antena 1, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. La preselecţiile filmate în vară, în iulie, Luciana a cântat piesa lui Anouk, „Nobody’s wife”, a primit trei “Da” şi are mari şanse să ajungă în fazele superioare ale competiţiei, până în finală. Pe lângă talent, ea a atras atenţia şi cu familia ei frumoasă, soţul Cristian Răducanu venind împreună cu micuţa Irina să o susţină din culise. Aveau o voioşie molipsitoare, erau “un triunghi” perfect. Acum, din păcate, în locul zâmbetelor, în familia Răducanu s-a instalat disperarea.

✝ Gabriel Matei
✝ Gabriel Matei

- Vineri, 30 octombrie, în sufletul Lucianei a încolţit o spaimă cumplită şi le-a cerut ajutorul prietenilor de pe Facebook. “Tremur toată. Cristi este la clubul unde a avut loc explozia. Vă rog, dacă e cineva cu el, să îmi dea un semn. Are telefonul închis. Mor aici...”

- Sâmbătă, 31 octombrie, solista ne-a ţinut la curent, cu inima plină de speranţă şi de rugăciune. “Cristi (n.r. - internat la Spitalul Militar Carol Davila) s-a trezit din coma indusă şi respiră singur. Am vorbit cu el de două ori. I-am zis să fie pozitiv, că totul va fi bine şi să se bucure că e în viaţă. Are 45% arsuri pe corp. Hai acasă întreg! Te iubim!”

- Duminică, 1 noiembrie, Luciana a invocat iar speranţa şi divinitatea. “Cristi a fost operat primul în această dimineaţă. Încă e sub efectul anestezicului. Sper să fie bine. Ne rugăm”.

- Luni, 2 noiembrie, solista a venit cu veşti mai bune despre soţul ei, tatăl micuţei Irina. “Am ales să vă ţin la curent. Toţi cei cu care am vorbit simt într-un mod inexplicabil că Cristi va fi bine! Pentru că este puternic, este calm, îl ştim cu toţii că e un om sănătos şi la minte, şi la corp. Şi mie mi-a demonstrat şi ieri, şi astăzi, vorbind la spital, că este pozitiv şi că se ţine tare. I-am spus că am vorbit cu voi toţi, i-am spus să nu îşi facă griji, pentru că el se nelinişteşte că ştie că eu trebuie să mă ocup acum de tot. Din punct de vedere fizic el va fi operat zilnic, curăţat, să sperăm că va avea corpul suficient de puternic să reziste şi să sperăm că nu vor apărea complicaţii în următoarele zile, care sunt critice. Ne rugăm non-stop la Dumnezeu. Şi spun în continuare... mă uit în ochii Irinei (care ştie că tati e la serviciu în deplasare), e veselă şi plină de iubire şi NU CRED că Dumnezeu vrea să îl ia pe tati de lângă ea”, a povestit Luciana.

Poveşti de iubire "frânte" în flăcări

A intrat în foc după iubit

Raluca a fost scoasă la timp din club, dar ✝ Paul a fost “înghiţit” de flăcări
Raluca a fost scoasă la timp din club, dar ✝ Paul a fost “înghiţit” de flăcări

Cătălina Ioniţă şi Mihai Alexandru vor fi împreună şi dincolo de moarte. Vineri seară se aflau amândoi în club, el fiind al doilea chitarist al trupei “Goodbye to gravity”. Când s-a dezlănţuit iadul, băiatul i-a cerut iubitei sale să iasă de urgenţă din club. Ultima dată fata a fost văzută în uşă, strigându-şi cu disperare iubitul, spun martorii. Cătălina a intrat înapoi în flăcări şi, din păcate, pompierii i-au scos carbonizaţi din club. Cei doi terminaseră arhitectura şi se iubeau de câţiva ani. Visau să se căsătorească şi să devină părinţi. Destinul a fost crud cu ei, iar visele lor s-au spulberat în câteva secunde în clubul Colectiv. 

Şi-au găsit sfârşitul în "clubul morţii"

✝ Mihaela Vieru şi ✝ Constantin Ignat aveau planuri de căsătorie
✝ Mihaela Vieru şi ✝ Constantin Ignat aveau planuri de căsătorie

Mihaela Vieru şi Constantin Ignat erau îndrăgostiţi de viaţă şi de muzică. Doi tineri frumoşi, mereu cu zâmbetul pe buze. Se mutaseră împreună şi aveau planuri de căsătorie. Constantin (40 de ani) cânta în trupa Monarchy Band şi era şi cercetător la Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport. Vineri seară se afla cu iubita lui Mihaela (31 de ani) în “clubul morţii”. N-au mai reuşit să se salveze şi au murit împreună. “Care-i sensul la ce s-a întâmplat? Până ne vom reîntâlni ca să-mi puteți răspunde, să aveți grijă unul de celălalt. Să vă iubiți intens, ca până acum. Pentru că da, mi-aş dori să vă cunun, așa cum v-am promis. Chiar dacă acum și aici nu mai e posibil”, a scris pe Facebook o apropiată a cuplului.

El a pierit, ea luptă să trăiască

✝ Cătălina Ioniţă şi ✝ Mihai Alexandru au murit împreună, în club
✝ Cătălina Ioniţă şi ✝ Mihai Alexandru au murit împreună, în club

Paul Alexandru Georgescu (23 de ani) sau “Ciufulici” cum îi spuneau prietenii a pierdut lupta cu viaţa vineri seară. A fost “înghiţit” de flăcări într-o noapte în care nu şi-a dorit decât să se distreze alături de iubita lui Raluca. Fata a fost scoasă la timp din “clubul morţii”, iar acum este pe patul de spital şi se zbate între viaţă şi moarte. Alexandru şi Raluca erau îndrăgostiţi de muzica rock, iar băiatul era şi chitarist. Prietenii şi familia se roagă acum pentru viaţa Ralucăi şi se pregătesc să-l înmormânteze pe Alexandru.

Pasiunea pentru rock i-a adus sfârșitul

Familia Răducanu, pe vremea când în viaţa lor nu exista decât fericire
Familia Răducanu, pe vremea când în viaţa lor nu exista decât fericire

Pasiunea pentru muzica rock avea să-i aducă ”marelui blond”, cum îi spuneau prietenii, sfârşitul. În comuna prahoveană Iordăcheanu, toată lumea îl plânge pe Gabriel Matei, 42 de ani. A murit împreună cu prietena lui în clubul Colectiv.

Vecinii, cunoscuţii, prietenii au numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabriel Matei. “Marele blond” a terminat şcoala cu 10 pe linie. Apoi a absolvit Facultatea Politehnică din Capitală. A reuşit să-şi facă un rost în Bucureşti şi s-a mutat acolo. „Durere mare. Am fost colegi, din clasa a V-a până într-a VIII-a. A plecat mai departe, a fost un copil cu carte. A învăţat foarte bine”, ne-a spus o amică, în timp ce aprindea o lumânare.

Irina a testat scaunele juraţilor de la Antena 1: Brenciu, Delia şi Bănică
Irina a testat scaunele juraţilor de la Antena 1: Brenciu, Delia şi Bănică

Acum, toţi vin să-i aprindă o lumânare la căpătâi. Sicriul cu trupul neînsufleţit al bărbatului a fost adus în localitatea natală. A iubit mult muzica rock. O spune chiar mama sa care acum nu mai are lacrimi să-şi plângă durerea. A aflat la telefon că Gabriel nu mai este printre noi. “A sunat telefonul fix. Mama lui Matei? Doamnă, vă dau o veste tristă. La concertul de la Colectiv a murit Matei. M-a sunat un coleg şi un prieten de-al lui. Nu am mai putut. Era cu prietena lui. Amândoi, amândoi au murit”, a povestit Niculina Matei, mama lui Gabriel.

Medicii legişti au stabilit că ”marele blond” a decedat în urma intoxicării cu fum. Gabriel împlinise 42 de ani. Azi, prietenii îl vor conduce pe ultimul drum. (Laura Petrescu)

Mimi, fata care nu ştia să fie supărată


    ✝ Mimi Voicu
✝ Mimi Voicu

Pe Mimi Voicu n-a văzut-o nimeni tristă. Şi nu pentru că n-ar fi lăsat să se vadă, ci pentru că, pur şi simplu, aşa era ea. Pe Facebook, la job, pe terasă, la cursurile de yoga sau pe Dâmboviţa, cu canotca, tânăra de 33 de ani era însoţită, inevitabil, de cel mai bun tovarăş: un zâmbet cât sufletul ei mare. “Mereu a fost veselă, ne molipsea pe toţi cu optimismul şi cu glumele ei. N-am mai cunoscut pe cineva care să iubească atât de mult oamenii şi care să întindă atât de repede o mână de ajutor. Nu sunt doar vorbe frumoase, pentru că aşa se cuvine în asemenea momente. Dumnezeu s-o odihnească!”, povesteşte încet unul dintre apropiaţii fetei. Absolventă de Drept şi angajată la o multinaţională cu pereţi de sticlă, ea n-a vrut să plece niciodată din România, deşi părinţii săi erau stabiliţi de mai mulţi ani în străinătate.

Mimi nu putea lipsi de la concertul băieţilor din trupa Goodbye to Gravity, care îi erau prieteni. Dincolo de pasiunea pentru muzica bună, ea le pregătea rockerilor şi ţinuta de scenă.

Flăcările din “Colectiv” n-au cruţat-o şi fata a ajuns într-o rezervă a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, cu traheea aproape distrusă de funinginea fierbinte şi cu corneea afectată grav. Intubată şi sedată, Mimi a rezistat până duminică dimineaţă, cât să apuce s-o vadă şi părinţii, veniţi sâmbătă în ţară; apoi numele ei s-a alăturat celorlalte de pe lista dureroasă a celor adormiţi. Ca şi Claudiu, Adrian, Vlad sau ceilalţi, ea n-o să fie niciodată statistică. E promisiunea fermă a celor dragi, pe care Mimi i-ar dori veseli şi de-acum înainte. (Alin Paicu)

Numărul morţilor a ajuns la 31

- Marius Ruşitoru 

- Ştefan Hamed 

- Cătălina Ioniţă 

- Alexandru Simion 

- Anda Ioana Epure 

- Maria Vulcu 

- Valentina Florea 

- Carmen Irina Opriţă 

- Gabriel Matei 

- Radu Palada 

- Tilie Nelu 

- Vlad Ţelea 

- Diana Enache 

- Nicoleta Baldovin 

- Ioan Tripa 

- Paul Alexandru Georgescu 

- Adrian Rugină 

- Constantin Ignat 

- Varlan Laurenţiu 

- Mihai Alexandru 

- Maria Ion 

- Valentin Fieraru 

- Mihaela Vieru 

- Petre Andrei Bucă

- Claudiu Petre

- Livia Stan

- Monica Tănăsoiu

- Liliana Gheorghe

- Mimi Voicu

- Alexandra Matache

- Neidentificat

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net