O remorcă de flori pe mormântul mamei fraţilor Becali

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sute de persoane au participat sâmbătă la înmormântarea mamei fraţilor Becali. Fiecare şi-a lăsat mesajul de adio pe câte o coroană de garoafe sau trandafiri, aşa că locul de veci al lui Everdichi Becali arată acum ca un munte de flori.

Nu numai rudele au adus flori la căpătâiul femeii de 83 de ani, care a sfârşit cumplit, joia trecută, înecată în piscina familiei. Oameni de afaceri sau din lumea fotbalului, din toată ţara, au ţinut să aducă un ultim omagiu mamei fraţilor Becali. Pentru că nu toţi au reuşit să ajungă în Pipera, şi-au trimis mesajele de adio prin „curier". O remorcă plină ochi cu jerbe a fost descărcată în cimitirul Pipera din Capitală, imediat după înmormântare.

Giovani Becali a fost ieri la cimitir împreună cu fiicele sale

simeon stalpnicul png

A fost nevoie de o remorcă pentru a transporta coroanele de flori

simeon stalpnicul png

Locul de veci în care odihnesc Haralambie şi Everdichi Becali, părinţii lui Giovani şi Victor Becali, este acoperit în întregime de flori. De la o zi la alta, tot mai mule flori! Giovani Becali a venit şi ieri să aprindă o lumânare la căpătâiul mamei sale. Însoţit de familie, bărbatul s-a închinat ieri în biserica Sf. Ilie, după care a trecut să îşi ia din nou rămas bun de la mama sa. Vestea morţii bătrânei a picat ca un trăznet în familia Becali. Joia trecută, Giovani şi Victor Becali au fost anunţaţi că mama lor a murit înecată în piscina din faţa vilei în care locuia. A suferit un accident vascular cerebral, a alunecat pe gresie şi a căzut în apă, potrivit raportului IML.

La funeralii a participat şi sora decedatei, Alexandrina Becali, mama lui Gigi Becali

simeon stalpnicul png

Giovani Becali, susţinut de soţie şi de una din fiice  

simeon stalpnicul png

200 de persoane au venit la funeralii

Peste 200 de persoane au condus-o pe ultimul drum, sâmbătă la prânz, pe Everdichi Becali. Pe lângă rude şi apropiaţi, au participat şi curioşi din împrejurimile zonei Pipera, dar mai ales cerşetori. Membrii familiei au fost nevoiţi să apeleze la sprijinul bodyguarzilor pentru a asigura ordinea la funeralii. Zeci de agenţi de pază, dar şi „gorile" în civil, au patrulat în jurul cortegiului funerar, de acasă, până la cimitir.

Citiţi şi: Mama fraţilor Becali, înmormântare cu zeci de bodyguarzi

Everdichia Becali a fost înmormântată la cimitirul Pipera

Le-a murit mama, acum tremură pentru avere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
Elisabeta Movila png
image
actualitate.net
image
actualitate.net