Patronul restaurantului din Constanţa în care au ars 3 tinere, cercetat penal! Unde se afla în timp ce era căutat de autorităţi

Ultima actualizare:

    Fete moarte in incendiu Constanta
Fete moarte in incendiu Constanta

Patronului restaurantului Beirut, din Constanţa, unde au ars de vii trei tinere, i-a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Se pare că bărbatul nu a fost de găsit de procurori preţ de mai multe ore. Potrivit jurnaliştilor de la ZiarulRing.ro, bărbatul se afla la spital, pentru că se intoxicase cu fum.

Autorităţile i-au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, care a ars sâmbătă seara, incendiu in care 3 angajate şi-au pierdut viaţa şi încă una a ajuns în stare gravă la Spitalul de Arşi. Se pare că bărbatul a ajuns şi el la spital, după ce s-a intoxicat cu fum, motiv din cauza căruia nu a putut fi găsit de autorităţi timp de mai multe ore, potrivit ZiaruluiRing.ro.

Luis Lazarus spunea, duminică după-amiază, la România TV , că George Karam este cel care a salvat-o pe tânăra ajunsă la Spitalul de Arşi, din Capitală. Jurnalistul spunea că patronul a încercat să intre şi după celelalte fete, însă nu a fost lăsat de pompieri, spunând că aceştia au ajuns foarte târziu pentru a stinge focul.

Pe de altă parte, reprezentanţii IGSU susţin că au fost anunţaţi cu întârziere şi că atunci când au ajuns focul era generalizat.

"Este clar că au anunţat incendiul foarte târziu pentru că noi avem sediul la mai puţin de două minute de ei, iar când am ajuns noi, incendiul era generalizat", au declarat surse din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) pentru ZiarulRing.ro.

Aceleaşi surse spun că fetele nu au murit carbonizate, ci că au sfârşit sub dărâmături, probabil intoxicate cu monoxide de carbon.

"În local erau patru fete care se aflau la mansardă, într-o încăpere destul de îngustă, la vestiar. Una dintre ele, cea care a fost transportată la Bucureşti, a reuşit să coboare de acolo, însă celelalte au rămas sus. Probabil unii se panichează, alţii se autosalvează. Posibil ca fetele rămase sus să se fi intoxicat cu monoxid de carbon şi astfel nu s-au mai putut salva. Cele două fete care au fost găsite în jurul orei 1.30 nu erau carbonizate. Ele au fost găsite sub dărâmături. Cea de-a treia, într-adevăr avea arsuri", au declarat surse din cadrul IGSU.

VIDEO Trei oameni au murit într-un incendiu produs la un restaurant din Constanţa

VIDEO Cine sunt fetele care au murit în tragedia de la Constanţa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net