Puşti de 9 ani ucis şi incendiat alături de tată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Crimă înfiorătoare, în Satu Mare. Pastorul unei biserici penticostale din Bistriţa şi fiul acestuia au fost bătuţi cu bestialitate şi tăiaţi cu cuţitul în jurul gâtului. După ce au murit, criminalul le-a ascuns trupurile sub bancheta din spate a maşinii lor, apoi, ca să şteargă orice urmă, a incendiat-o.

Adrian Blaga era pastorul unei biserici carismatice din Bistriţa şi toată viaţa s-a ocupat de ajutorarea copiilor cu probleme. Totodată, el era directorul unei organizaţii non - profit, "Noi începuturi", care se ocupă de copiii abandonaţi şi cei cu handicap. Luni, el a plecat la Satu Mare pentru a identifica o tabără pentru copiii pe care-i avea în grijă. Era însoţit de fiul său în vârstă de 9 ani, Timotei.

Autoutilitara Volkswagen Transporter a fost descoperită arsă, pe câmp, de un localnic

simeon stalpnicul png

Câteva ore mai târziu, autoutilitara lor a fost descoperită abandonată pe un câmp din comuna Pomi, judeţul Satu Mare, pe jumătate arsă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au rămas socaţi când au descoperit, sub bancheta din spate a maşinii, trupurile neînsufleţite ale celor doi. Şi-au dat seama că au de-a face cu o crimă înfiorătoare. Cei doi aveau urme de lovituri şi tăieturi în zona capului şi gâtului. Probabil în încercarea de a ascunde orice urmă, criminalul a dat foc microbuzului, însă a ars doar partea din faţă, cadavrele nefiind atinse de flăcări. La auzul veştii, soţia lui Adrian Blaga a suferit un şoc şi a ajuns la spital. Nimeni nu îşi explică ce motiv ar fi avut cineva să comită asemenea crime.

Toată lumea are numai cuvinte de laudă la adresa acestei familii. Un vecin al bisericii pe care Adrian Blaga o păstorea spune că banii ar putea fi motivul acestei crime. El a povestit că în fiecare lună, pe data de 5, Adrian scotea banii de la bancă, bani ce proveneau din America, pentru a plăti salariile angajaţilor ONG-ului. Astfel el crede că doar cineva care ştia aceste date ar fi putut să-l urmărească şi, în încercarea de a lua banii, i-a omorât pe cei doi. O echipă de investigaţii de la Bucureşti a venit la Satu Mare şi a demarat o anchetă pentru descoperirea criminalului.

Click! spune

Adrian Blaga era pastor al bisericii carismatice americane Calvary Chapel, din Bistriţa. Calvary Chapel este o mişcare creştin evanghelică internaţională, care a luat fiinţă în anul 1965 în Statele Unite ale Americii. „Bisericile Calvary Chapel pun accentul pe perfecţiunea Sfintei Scripturi și a Bibliei, promovând predarea acesteia, de la Geneză la Apocalipsă. Cultul s-a extins şi în ţara noastră, de mai mulţi ani".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net