Încă una din Vaslui: un bărbat și-a ucis vecinul de față cu cinci copii

Ultima actualizare:

    Ciocani e o comună în Vaslui care are circa 1.600 de locuitori. (Foto: google maps)
Ciocani e o comună în Vaslui care are circa 1.600 de locuitori. (Foto: google maps)

Un bărbat de 47 de ani din comuna vasluiană Ciocani și-a ucis vecinul, împungându-l cu o furcă în zona capului. La scenă au asistat, involuntar, cinci copii minori, dintre care trei erau ai victimei. O fată de 12 ani a leșinat când a văzut cum se chinuia tatăl ei. Autorul crimei a fost reținut.

Cinci copii au fost martorii unei scene de o brutalitate ieșită din comun la Ciocani, județul Vaslui. Doi vecini s-au luat la harță pe fondul unui conflict mai vechi, iar scandalul s-a sfârșit tragic pentru unul dintre ei. A fost înjunghiat, cu brutalitate, în zona feței, cu o furcă din gospodărie. „Fapta s-a petrecut în momentul în care autorul s-a întors cu vacile de la păscut dintr-o zonă de la marginea satului. În momentul în care a ajuns în dreptul locuinţei victimei, bărbatul de 47 de ani i-a reproşat vecinului său că îşi ţine animalele pe terenul dintre proprietăţile celor doi. După ce i-a replicat să-şi vadă de treabă, victima a fost atacată cu o furcă, fiindu-i înfiptă furca în faţă. Ulterior, autorul şi-a lovit în mod repetat vecinul până când s-a rupt partea metalică a furcii, iar apoi a părăsit zona, nu înainte de a-şi recupera ceea ce a rămas din unealta agricolă”, a declarat, pentru News.ro, procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Vaslui, Alice Ruja.

Oribila scenă s-a petrecut sub ochii a cinci copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Trei dintre ei erau chiar ai victimei, ceilalți doi fiind nepoți ai agresorului. Fiica de 12 ani a săteanului ucis a leșinat când și-a văzut tatăl plin de sânge. Acum, cei cinci copii sunt consiliați psihologic de specialiști pentru a-și reveni din punct de vedere psihic.  

Bărbatul de 47 de ani, condamnat în trecut pentru tentativă de omor, vătămare corporală şi furturi, a fost reţinut de procurori, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru omor. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net