Imagini sfâşietoare de la locul unde şi-a pierdut viaţa Iuliana Gătej

Ultima actualizare:
Iuliana Gătej, alături de fratele Cristi şi nepoţica ei
Iuliana Gătej, alături de fratele Cristi şi nepoţica ei

Iuliana Gătej, jurnalista de la Antena 1, moartă în Ajunul Crăciunului, va fi înmormântată duminică (27 decembrie), la Focşani, oraşul său natal. Aceasta şi-a pierdut viaţa joi seară (24 decembrie) într-un accident produs pe DN 2 E85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac. Imaginile surprinse la locul accidentului sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Iuliana Gătej, în vârstă de 30 de ani, şi-a găsit sfârşitul în noaptea de Ajun într-un teribil accident de circulaţie petrecut pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Tânăra se afla la volanul unui Range Rover şi se îndrepta spre oraşul natal, unde trebuia să ajungă pentru a petrece Sărbătorile de iarnă cu familia ei. Potrivit Poliţiei Rutiere din Vrancea, Iuliana a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, şoferiţa a murit pe loc. Ea mai avea doar 20 de kilometri până la Focşani.

''Şoferiţa unui autoturism Range Rover, care circula dinspre Bucureşti către Focşani, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers şi s-a răsturnat în afara şoselei”, a declarat inspectorului principal Aurel Cristian de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Vrancea, conform Vrancea 24.


    Maşina jurnalistei s-a strivit ca o cutie de chibrituri foto: captură video
Maşina jurnalistei s-a strivit ca o cutie de chibrituri foto: captură video

Imaginile de la locul accidentului sunt de-a dreptul îngrozitoare. Din primele cercetări, reiese că maşina Iulianei a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. Maşina s-a făcut praf, iar corpul jurnalistei a rămas captiv între fiarele contorsionate.

Fratele Iulianei, sfâşiat de durere

Maşina jurnalistei s-a strivit ca o cutie de chibrituri
Maşina jurnalistei s-a strivit ca o cutie de chibrituri

Cristi, fratele mai mare al Iulianei Gătej, nu mai este om de când şi-a piedut surioara. Duminică (27 decembrie), el o va conduce pe ultimul drum pe Fluturica, aşa cum era alintată de cei apropiaţi. Cu ultimele puteri şi cu sufletul îndoliat, Cristi Gătej a scris, sâmbătă (26 decembrie), un mesaj de rămas bun pentru Iuliana, pe contul personal de Facebook.

''Cum ? Cum o să mai trăiesc fără tine ? Ai fost totul , aer și speranță ! Acum ești doar lumină ! O lumină aprinsă de Dumnezeu! Ți-au luat aripile de fluturaș și ți le-au pus pe cele de înger! Ca să ajungi mai repede la EL ! Cum o să te mai ajung eu acum ?”, a scris Cristi Gătej, cu lacrimi în ochi.

Va fi condusă pe ultimul drum de colegii de la Antena 1

La redacţia Antena 1 s-a lăsat liniştea. Colegii tinerei sunt devastaţi şi i-au transformat biroul într-un altar. Andreea Berecleanu i-a scris pe Facebook câteva rânduri emoţionante.  

Iuliana (stânga) era tot timpul cu zâmbetul pe buze
Iuliana (stânga) era tot timpul cu zâmbetul pe buze

''3,40-1,40-3,12! Minute şi secunde.Atât au durat cele 3 reportaje despre Iuliana prezentate la Observator. Nu poţi să scrii, nu poţi să vorbeşti, nu poţi să judeci, nu poţi să crezi, nu poţi să ierţi. Suntem încă nişte copii, nu putem să privim soarta în faţă, e clar! Ne maturizăm atunci când dăm piept cu situaţii limita, de atâtea ori într-o viaţă de reporter, dar în adâncul sufletului fugim acasă la mama şi la tată să ne aducă mângâiere. O meserie grea, ca multe altele. O meserie de consum practicată de oameni care ştiu ce înseamnă sacrificiul. Mereu pe drumuri, alergaţi, agitaţi dar liberi! Când am terminat Observatorul redacţia era goală, pustiită, fără viaţă, fără freamăt. Câţiva oameni trişti care aveam de făcut un jurnal ca nişte muşte ameţite, cel mult privindu-ne şi căpătând un aer comun al durerii sfâşietoare. Ceilalţi, porniţi deja spre un ultim rămas bun. Cu autocarele, cu trenul, cu maşinile, azi, la noapte, mâine. Vom fi lângă ea pe ultimul drum, drumul ei înapoi către locul unde s-a născut. Iuliana a rămas într-un fel acasă. Mâine va fi înmormântarea la Focşani, la ora 12. Să ne rugăm pentru sufletul ei'', a fost mesajul prezentatoarei de ştiri, în dreptul fotografiei cu biroul plin de lumânări şi flori al Iulianei Gătej.

Cine era Iuliana Gătej

Biroul Iulianei a fost transformat într-un altar
Biroul Iulianei a fost transformat într-un altar

Iuliana Gătej,​ sau Fluturica, așa cum era alintată de colegi, era ​șefa secției Social de la Observator. Tânăra era mai mereu cu zâmbetul pe buze și un om pe care puteai să te bazezi ori de câte ori era nevoie, o descriu prietenii și colegii de breaslă, conform observator.tv.

Optimismul și iubirea Iulianei se transmiteau prin toate reportajele pe care le-a realizat în cei 10 ani de presă. Aceasta își iubea nespus mama, de care era extrem de atașată.

În trecut, Iuliana Gătej a lucrat şi la Realitatea TV, iar în anul 2012 a fost nominalizată în topul celor mai buni reporteri de ştiri din România.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net