I-a frecat "cucul" doi ani primarului din Mîrșani? “Mi-era scârbă şi îl apucam cu două degete“

Ultima actualizare:

    “Mi-era scârbă şi îl  apucam cu două degete. Era primarul meu, nu puteam să-l refuz”, povesteşte consilierul Ţurleafoto: adevarul
“Mi-era scârbă şi îl apucam cu două degete. Era primarul meu, nu puteam să-l refuz”, povesteşte consilierul Ţurleafoto: adevarul

O localitate din Dolj e dezgustată după izbucnirea unui scandal porno. Un consilier local din comuna Mîrşani susţine că între 2010 şi 2012 a fost obligat de primar să îl masturbeze în birou. Edilul neagă acuzaţiile: “Sunt un familist convins”.

Consilierul local Constantin Ţurlea (67 de ani), din comuna doljeană Mîrşani, povesteşte că, timp de doi ani, în fiecare marţi, era obligat să îl masturbeze pe edilul Constantin Ghencioiu (67 de ani). Şi consilierul, şi edilul fac parte din PSD.

„Venea la mine cu pantalonii desfăcuţi şi mă punea să-l masturbez, dar mie mi-era scârbă. Eu îl apucam cu două degete. Era primarul meu, nu puteam să-l refuz!”, se vaită Ţurlea. “Îmi este ruşine să povestesc, dar actul în biroul primarului era între 5 şi 15 minute“.

“Nu ştiu dacă o să-l dau în judecată, am multă treabă”, explică primarul  Ghencioiu
“Nu ştiu dacă o să-l dau în judecată, am multă treabă”, explică primarul Ghencioiu

Consilierul adaugă că a dezvăluit satului îngrozitorul secret. „N-am rezistat şi i-am povestit preotului. Când am văzut că nimeni nu vrea să mă ajute, am spus prin toată localitatea ce am păţit. Primarul e căsătorit. Nu ştiu dacă îi plac bărbaţii, dar cu siguranţă e bolnav“, adaugă Ţurlea.

Primarul acuzat afirmă că totul e o răzbunare. „Nimic nu este adevărat. Acest om a lucrat cu mine timp de 40 de ani şi a fost mâna mea dreaptă. În momentul în care a ieşit la pensie, a început să arunce cu noroi în mine. Eu sunt un familist convins. Nu ştiu dacă o să îl dau în judecată. Pe mine mă interesează doar binele cetăţenilor“, declară Constantin Ghencioiu pentru “Adevărul”. 

Oamenii din Mîrşani nu ştiu ce să mai creadă. „Am auzit ceva, dar nu ştiu sigur ce s-a întâmplat în birou. Ce putem să spunem noi despre acest aspect?“, se-ntreabă Dumitru Savu. “Nu cred că primarului îi plac bărbaţii”, e de părere Ana Drăgan.

Consilierul local intenţionează să depună plângere la Poliţie.

Soţia consilierului, Elena Ţurlea:

„Soţul meu plângea noaptea. Acum două zile am aflat. Primarul îl obliga să îl masturbeze. Săracul soţul meu! Câte a fost nevoit să îndure pentru un loc de muncă… Eu credeam că era supărat că a ieşit la pensie. Bine că a avut curajul să spună totul şi s-a aflat cine e cu adevărat edilul comunei Mîrşani”

Fiul primarului, Ion Ghencioiu:

„Dacă stau bine să mă gândesc, tata are şi amantă, nu-i plac bărbaţii!“.

Citeşte mai multe amănunte pe Adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net