Judecătorii l-au refuzat: Gigi Becali nu va avea un regim de detenţie deschis

Ultima actualizare:

Cererea lui Gigi Becali de schimbare a regimului de detenţie din semideschis în deschis, astfel încât să poată fi lăsaţi să iasă din penitenciar între anumite ore, au fost respinse, marţi, de Judecătoria Sectorului 5, hotărârea instanţei fiind definitivă.

La judecarea cererii sale, Becali a arătat în faţa instanţei că îndeplineşte condiţiile legale pentru a avea un regim de detenţie deschis şi că vrea să poată merge la muncă, nu să fie transportat cu duba toată ziua.

Finanţatorul Stelei a spus că în continuare ar fi donat bani, cel puţin pentru spitalul de oncologie pentru care strânge bani Dan Puric, dar şi pentru un azil de bătrâni care era în proiectul ministrului pentru IMM şi Turism, Maria Grapini. Becali a precizat că, deşi doreşte, nu poate face actele de donaţie pentru că îi lipseşte un telefon mobil, cu care ar putea face demersurile financiare şi logistice pentru susţinerea acestor două proiecte caritabile.

El a mai spus că populaţia României l-a votat în număr considerabil şi că judecătorii nu au de ce să se teamă în legătură cu restrângerea restricţiilor în cazul regimului său de detenţie.

Becali i-a spus judecătorului care este programul său din penitenciar, arătând că acesta este bazat pe cititul cărţilor de rugăciune, dar şi a manualelor juridice şi a Codului penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net