Mama lui Gigi Becali, Alexandra, cere graţierea latifundiarului din Pipera: «Eliberaţi-mi fiul!»

Ultima actualizare:

Mama lui Gigi Becali nu mai are linişte de când fiul ei e închis la Jilava. Credincioasă şi cu frică de Dumnezeu, Alexandra Becali a mers, ieri dimineaţă, la biserica din Pipera să se roage. Cu durere în suflet, femeia le-a spus jurnaliştilor că a depus în urmă cu zece zile o cerere de graţiere pentru fiul ei la Preşedenţie.

Cererea a fost întocmită de unul dintre avocaţii omului de afaceri."E de vină băiatul meu? El a făcut numai bine şi face şi acum îşi dă sufletul pentru oameni şi ei îl ţin închis? Pentru ce-l ţin închis că el face numai fapte bune, nu face rău la nimeni", a declarat mâhnită femeia, potrivit România Tv.

Alexandra Becali a mai precizat că "toată speranţa este la Traian Băsescu". Bătrânica a spus că dacă fiul ei va fi graţiat acesta îi va ajuta pe sinistraţii loviţi de viitura din Moldova.

O altă cerere de graţiere a venit din partea a 140 de călugări de pe muntele Athos. Documentul semnat de ei nu a fost luat însă în considerare.

Conform legii, un astfel de act trebuie să vină fie din partea lui Becali, fie a unui avocat sau a unei rude a deţinutului. Din păcate, Administraţia Prezindenţială a informat că nici cererea depusă de Alexandra Becali nu îndeplineşte condiţiile legale, din cauză că actul trebuie însoţit de cazierul judiciar şi de motivarea instanţei, motivare care nici până în acest moment nu a fost emisă. La 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net