EXCLUSIV FOTO Fetelor, moare tati Becali dacă vă vede!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Când pisica nu-i acasă, şoarecele joacă pe masă!”, e un proverb care se potriveşte de minune în cazul fetelor lui Gigi Becali. Cu tăticul după gratii, fetele au liber la distracţie. Teodora (18 ani) şi Alexandra (17 ani) au ieşit zilele trecute într-un mall din nordul Capitalei şi şi-au făcut unghiile la un salon exclusivist.

Le iubeşte ca pe ochii din cap, dar acum este nevoit să stea departe de ele. Cele mai de preţ comori ale lui Gigi Becali, fiicele Teodora, Alexandra şi Cristina, au fost foarte scumpe la vedere când patronul Stelei era în libertate. Deşi le-a răsfăţat cu cele mai scumpe cadouri, fetele au avut parte de o educaţie strictă, iar ieşirile în oraş au fost foarte rare.

"Fetele mele se vor întâlni cu băieţi când vor avea 18 ani, dar eu voi şti cu cine. Şi nimeni nu are voie să le atingă. Doar bărbaţii cu care se vor căsători au voie să le atingă, unul singur toată viaţa!", afirma cu tărie, în urmă cu ceva timp, Gigi Becali. Mai mult, el consideră ca "lucrări ale diavolului" multe dintre activităţile tinerilor din ziua de azi.

simeon stalpnicul png

Se pare însă, că fiicele sale nu prea au ţinut cont de sfatul tatălui. Fotoreporterii Click! le-au surprins zilele trecute pe Teodora şi Alexandra la o plimbare prin mall.

În timp ce Teodora a vorbit la telefon pe culoarele mall-ului, Alexandra a aruncat o privire în pet-shop-ul de la subsol

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cele două au mers la salon unde şi-au pus unghii cu gel. Ambele purtau genţi de fiţe, Gucci, respectiv Celline, genţi care valorează fiecare câteva sute de euro. Fetele au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze şi nu au lăsat telefoanele din mână nici o clipă.

Ele au intrat şi într-un pet-shop, după care s-au îndreptat către ieşire, unde erau aşteptate de un bodyguard. Fetele au urcat în Mercedes, cu mare grijă însă, să nu cumva să-şi strice noua manichiură.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Gigi Becali a fost transferat de curând la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce mai multe luni a fost încarcerat la Jilava. El a ajuns după gratii în luna mai a acestui an, după ce a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. El are de executat trei ani şi 6 luni. Afaceristul a cerut ieri să nu-i mai vină nimeni în vizită la penitenciar. Asta, după ce mama lui a dorit vineri să-l vadă. Doar soţia a apucat să-i facă zilele trecute o vizită scurtă.

simeon stalpnicul png

Luminiţa (43 de ani) şi Gigi Becali (55 de ani) s-au cunoscut pe vremea când ea avea 14 ani, iar el 26. Mereu discretă şi tăcută, soţia latifundiarului s-a remarcat prin eleganţă şi rafinament la fiecare apariţie. Ea i-a dăruit latifundiarului din Pipera trei fete: Teodora (18 ani), Alexandra (17 ani) şi Cristina (12 ani).

Vezi de ce Gigi Becali le-a interzis soţiei, fetelor şi mamei să-l viziteze la închisoare!

FOTO Ce rău arată Gigi Becali după aproape şase luni petrecute în puşcărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net