FOTO EXCLUSIV Ce-l aşteaptă pe Gigi Becali acasă, la ieşirea din puşcărie

Ultima actualizare:
Muncitorii au săpat  şanţuri adânci în  faţa porţii lui Gigi Becali  (Foto: Click!)
Muncitorii au săpat şanţuri adânci în faţa porţii lui Gigi Becali (Foto: Click!)

Şoseaua Pipera arată ca după bombardament. Şanţuri, munţi de pământ, picamere  şi zeci de muncitori au ocupat-o de mai bine de o lună. Se extinde reţeaua de gaze, iar lucrările sunt în toi chiar în poarta lui Gigi Becali.

Familia latifundiarului e cu pregătirile în toi. Aşteaptă cu nerăbdare ca acesta să sosească acasă. Potrivit surselor noastre, Gigi Becali va fi eliberat azi pentru o zi. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă, din judeţul Constanţa, i-ar fi aprobat permisia şi chiar ar fi anunţat instanţa şi Poliţia de pe raza localităţii unde Gigi Becali îşi va petrece primele ore în libertate. Adică în Pipera.

Muncitorii au săpat şanţuri adânci în faţa porţii lui Gigi Becali


    Muncitorii au săpat  şanţuri adânci în  faţa porţii lui Gigi Becali  (Foto: Click!)
Muncitorii au săpat şanţuri adânci în faţa porţii lui Gigi Becali (Foto: Click!)

simeon stalpnicul png

Chiar dacă va fi primit ca un rege, imaginea din faţa porţii este una dezolantă. Muncitorii au ajuns taman acum cu lucrările la reţeaua de gaze chiar în poarta lui. Se sapă de zor, şanţurile sunt adânci de mai bine de un metru, astfel că pentru a putea intra în curte, Becali va fi obligat să sară peste ele.

Tot în poarta lui tronează şi panoul cu şantierul. "Nu ne interesează pe noi că vine Gigi Becali acasă. Avem autorizaţie de la primărie, aşa că poate să spună ce-o vrea", ne-a spus, răspicat, şeful de şantier.

Muncitorii speră că poate vor fi cinstiţi cum se cuvine de patronul Stelei. Din păcate, gândul nu-i va sta la aşa ceva. Omul de afaceri va trebui să facă drumuri la Poliţie, atât la sosire, când va prezenta biletul de ieşire din penitenciar, cât şi la plecare. Permisia se va încheia sâmbătă. De acum înainte, Gigi ar putea beneficia lunar de o zi liberă. Becali a fost condamnat în 20 mai 2013 la trei ani de închiosare cu executare în dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, iar de atunci nu a avut parte decât de vizite.

simeon stalpnicul png

Omul de afaceri Nelu Iordache, aflat în detenţie de circa un an şi cinci luni, a ajuns ieri acasă, la vila sa din Adunaţii Copăceni, judeţul Ilfov. El va fi judecat în stare de arest la domiciliu, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucureşti. Nelu Iordache, administratorul firmei Romstrade, se afla după gratii din decembrie 2012, arestat pentru că ar fi deturnat aproape 6 milioane de euro din fondurile europene, bani destinaţi construirii autostrăzii Nădlac-Arad. Din aceşti bani, spun procurorii, Nelu Iordache ar fi cumpărat un avion Boeing 737, dar şi mai multe terenuri în localitatea Adunaţii Copăceni, unde voia să facă un aeroport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net