UPDATE E plin în celula lui Becali! Cum poate fi eliberat finanţatorul Stelei!

Ultima actualizare:

UPDATE Paula Iacob, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, a explicat cum patronul trupei din Ghencea ar putea fi eliberat în două săptămâni. "Sper din tot sufletul să fie mai bine pentru Gigi după această mutare a sa. Sper că la Poarta Albă, Gigi Becali nu va mai fi filmat în toate poziţiile. El va sta acum în celulă cu 19 oameni. La Jilava, dânsul avea probleme chiar şi cu patul pe care dormea, avea mari dureri de gât şi de spate. Eu nu cunosc juridic nicio soluţie ca domnul Becali să fie eliberat în două săptămâni, cred că astea sunt doar speculaţii.

Totuşi, până la urma doar cerearea de graţiere introdusă de mama sa poate să mai fie o şansă pentru dânsul. Ar putea să fie judecată în două săptămâni! Eu consider că directorul închisorii de la Poarta Albă se va purta mai bine cu Gigi Becali faţă de cel de la Jilava”,a spus avocata la Fanatik Show.

UPDATE Înainte ca Gigi Becali să ajungă la penitenciarul de la Poarta Albă, gardienii, ajutaţi de jandarmi, au efectuat o razie şi au confiscat 35 de telefoane mobile, o cartelă SIM, două încărcătoare şi două baterii pentru telefoanele celulare.

Latifundiarul din Pipera, obişnuit să stea în palate, convieţuieşte acum într-o cămăruţă cu încă 19 colegi.

Cei drept, unii de vază: primari, avocaţi şi foşti poliţişti, certaţi cu legea.

Pe lângă discomfort, Becali va trebui să-l suporte şi pe şeful închisorii, care nu-l prea are la inimă. Acesta l-a numit pe omul de afaceri "un şmecher".

"Există şi posibilitatea graţierii, amnistia colectivă, în baza unei legi, dar niciodată nu se va recurge la aceste variante, pentru că mereu va exista un Becali, un şmecher", declara într-o publicaţie locală comandantul Gelu Dincă, şeful penitenciarului.

Gigi a fost transferat, ieri, de la Jilava într-o secţie a închisorii Poarta Albă, aflată în comuna Valu lui Traian.

Mai citeşte:

Gigi Becali: 3 ani de închisoare cu executare!

Mesaj disperat al lui Gigi Becali din puşcărie: Scăpaţi-mă de aici! Sunt torturat

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net