Gestul şocant făcut de criminalul lui Cristi Gălbenuşe, sportivul ucis cu bestialitate

Ultima actualizare:

    Cristian Gălbenuşe FOTO: Facebook
Cristian Gălbenuşe FOTO: Facebook

Bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe boxerul Cristi Gălbenuşe, a făcut un gest absolut şocant la câteva minute după crima din faţa unui local din Slatina.

Florin Gulie s-a întors la locul crimei la câteva minute după ce îl înjunghiase pe Cristi Gălbenuşe pentru a recupera arma crimei. Bărbatul a început să lovească în stânga şi în dreapta pentru a-i îndepărta pe cei care încercau să-i acorde pugilistului primul ajutor şi apoi s-a repezit la şi a smuls cuţitul, unul tip fluture, din pieptul tânărului, conform romaniatv.net.Persoanele aflate la faţa locului au reacţionat imediat şi l-au lovit pe criminalul care voia să fugă cu arma. Acesta a fost doborât la pământ, iar apoi, potrivit martorilor, a fost chiar fotografiat cu cuţitul în mână.

Florin Gulie, principalul suspect în cazul uciderii lui Cristi Gălbenuşe, este în prezent internat la Spitalul Judeţean din Slatina, cu traumatism cranio-cerebral mediu. El se află sub pază, întrucât pe numele său a fost emis mandat de reţinere pentru 24 de ore, iar duminică magistraţii vor decide dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cristi Gălbenuşe era boxer de performanţă, dar viaţa i-a fost curmată cu sălbăticie la doar 24 de ani, de un clan de ţigani din Slatina, care îl "vâna" de mai multă vreme. Cel puţin asta spune tatăl sportivului, Vasile Gălbenuşe, care a povestit, cu lacrimi în ochi, că fiul său a fost ucis chiar sub ochii soţiei, cu care avea un bebeluş de numai trei luni. Bărbatul a fost anunţat prin telefon că Cristi fusese atacat şi a sosit la locul crimei sperând că îl va găsi în viaţă, dar nu a putut decât să asiste neputincios la manevrele de resuscitare, în timp ce simţea cum copilul îi moare în braţe.

Cristi Gălbenuşe a murit la numai 24 de ani în urma unei altercaţii cu un grup de romi periculoşi din Slatina. Nu era la primul conflict cu ei, iar tatăl îndurerat al fostului sportiv a declarat, pentru România TV, că aceştia îl vânau demult pe Cristi. Mai mult, Vasile Gălbenuşe este convins că totul a fost premeditat şi că fiul lui a fost asasinat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net