FOTO Tragic! Viitor preot, mort la 19 ani, la o zi după controlul medical. Dezvăluiri crunte ale mamei înlăcrimate

Ultima actualizare:

    Ilie Mutescu (FOTO FACEBOOK)
Ilie Mutescu (FOTO FACEBOOK)

Un băiat de 19 ani a murit înainte de afişarea rezultatelor la bacalaureat. Părinţii spun că medicii nu au făcut nimic şi l-au trimis acasă în ciuda faptului că tânărul acuza durericruntede burtă şi de spate. Mama lui Ilie, tânărul cu sfârşit tragic, este terminată.

"Dacă îl operau, poate trăia. Îşi dorea mult să ajungă preot Trebuiau să îl oprească la spital dacă au văzut că îi e rău. Nu am avut ce să-i fac", a spus mama tânărului.

Ilie Mutescu avea doar 19 ani şi absolvise liceul teologic.

Băiatul s-a prezentat la medicul de familie, cu dureri abdominale şi cu ameţeli. De acolo a fost trimisla Rădăuţi, la spital. După analize, medicii i-au spus că Ilie nu are ncio afecţiune.

Cu toate acestea, după autopsie, medicii au tras concluzia că Ilie a murit de Ocluzie Intestinală.

Mama lui Ilie Mutescu (FOTO ACCES DIRECT)
Mama lui Ilie Mutescu (FOTO ACCES DIRECT)

"Copilul s-a trezit şi a mers să dea bac-ul la matematică. În timpul examenului, a simţit o durere în stomac. A mers la toaletă şi şi-a mai revenit. Am mers la medicul de familie în sat şi doctoriţa ne-a trimis la Rădăuţi. Avea dureri în zona stomacului. Copilul a fost trimis de urgenţă la Rădăuţi. Ilie nu a vrut să meargă cu ambulanţa şi am găsit o maşină în 10 minute. Am mers la Rădăuţi unde a venit medicul de gardă şi l-a consultat. Medicul a spus că este envoie de analize şi de un ecograf. Medicul l-a luat şi l-a dus la ecograf. După aceea am întrebat dacă rezultatele arată ceva rău.Medicul mi-a spus că nu se vede absolut nimic şi că e totul bine. Apoi l-a dus pe Ilie în salon şi i-a pus o perfuzie. Între timp i-a luat sânge pentru analize. Perfuzia adurat cam două ore. După ce i-apus perfuzia, pe copil a început să-l doare spatele. A stat în perfuzie două ore. A venit asistenta şi i-am spus că are dureri de spate şi ea a spus să stea liniştit. Când a venit medicul a spus să aşteptăm să vină rezultatul la analize. L-a întrebat pe copil dacă îl mai doare şi el a spus că nu îl mai doare. Au venit rezultatele analizerlor şi medicul a spus că sunt bune şi că doar glicemia este un pic ridicată", a spus mama lui Ilie, la Acces Direct.

"Medicul a scris o reţetă cu două feluri de pastile. Dar nu mi-a spus ce diagnostic are, de la ce se simte rău. Apoi medicul a spus că poate pleca acasă. Şi am venit acasă. Durerile l-au lăsat, a vomitat la două ore după ce am ajuns acasă. Peste noapte a mai vomitat înco o dată şi apoi dimineaţă iar. Am mersdin nou la medicul de familie să iau ceva ca să nu mai vomite. I-am făcut o injecţie ca să nu mai vomite şi după aceea nu a mai vomitat. I-am făcut mâncare, a mâncat. Nu a durat mai puţin de două trei ore şi a mers la baie.

Ilie Mutescu (FOTO ACCES DIRECT)
Ilie Mutescu (FOTO ACCES DIRECT)

A venit şi eu îl aşteptam pe marginea patului. Când a ajuns lângă mine a aprins mâinile şi mi-a spus că îi e rău şi că nu mă vede. L-am întrebat dacă vrea apă şi zahăr, a spus Da şi a fost ultimul cuvânt. L-am luat în braţe să-l scot afară şi am simţit cum se lasă. Am ştiut că a a murit. În braţele mele a murit", a spus femeia, cu lacrimi în ochi.

Părinţii lui Ilie Mutescu (FOTO ACCES DIRECT)
Părinţii lui Ilie Mutescu (FOTO ACCES DIRECT)

"Medicul mi-a spus că nu durează mult şi că după autopsie o să îmi spună de ce a murit. Mi-a spus că a murit de ocluzie intestinală. Mai bine mă lovea în cap", a adăugat femeia.

Contactat telefonic de către echipa Acces Direct, medicul care l-a diagnosticatpe Ilie nu a vrut să dea nicio declaraţie.

"Cât a stat la noi în compartimentul de urgenţă a fost văzut de mai multe ori de medicul de gardă şi apoi a solicitat să plece acasă. Copilul avea o altă probă de BAC a doua zi. Din afirmaţiile medicului de gardă, familia a cerut externarea. Analizele nu arătau nimic deosebit. Din câte am înţeles copilul suferea de un sindrom asupra căruia nu are sens să insistăm. Nu pot să spun din ce cauză s-a produs decesul. Cei de pe ambulanţă au declarat că familia a spus că lie a luat câteva medicamente înainte de deces", a spus directorul spitalului de la Rădăuţi.

Directorul spitalului din Rădăuţi
Directorul spitalului din Rădăuţi

"Ilie a luat o jumătate depastiluţă de Xanax, pe care a primit-o de la medicul de familie ca să se liniştească. Dar a vomitat la jumătate de oră. Nu suferea de niciun sindrom, nu a fostinternat niciodată",a continuat mama îndurerată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net