FOTO EXCLUSIV Pizzerului de la «Românii au talent» i-a fost scris să moară la 32 de ani. De ce crede familia acestuia că tânărul a avut zilele numărate

Ultima actualizare:
Andreea Ionică
Andreea Ionică

A avut zilele numărate, spune o vorbă din bătrâni. Aşa a fost şi în cazul lui Claudiu Toader, cel care ne-a încântat la „Românii au talent” cu jongleriile sale cu blatul de pizza. Acum două săptămâni a trecut pe lângă moarte după ce s-a lovit cu capul de piscină. Dar Doamna cu coasa nu l-a iertat!

Claudiu Constantin Toader (32 de ani) a fost găsit mort duminică dimineaţă chiar de către fratele său mai mare, Florin (36 de ani). Cei doi şi cu mezinul George (27 de ani)  aveau o pizzerie în centrul Capitalei şi erau foarte îndrăgiţi de toată lumea, mai ales după ce fuseseră văzuţi la concursul de la Pro Tv, în 2012. În Negoieşti, la 36 km de Bucureşti, în satul natal al fraţilor, a fost dus corpul neînsufleţit al lui Claudiu şi tot aici a şi fost înmormântat ieri. „Acum două săptămâni avusese un accident, la piscină. A sărit în apă şi s-a lovit la cap. Îşi făcuse analize, au ieşit bune şi acum făcea kinetoterapie. Cel mai rău se rănise la coloană, i se atinsese un nerv şi îl durea mâna”, ne-a povestit, cu lacrimi în ochi, George. „Râdea atunci. Zicea «Uite cum a trecut moartea pe lângă mine!». Dar cu asta nu glumeşti. Dacă ţi-e scris să mori, mori”, ne-a povestit un alt amic venit la priveghi.Timp de o oră şi jumătate s-au chinuit cei de la SMURD să-l resusciteze, duminică dimineaţa, pe Claudiu, dar totul a fost în zadar. Medicii de la IML i-au făcut luni autopsia şi au dat verdictul: insuficienţă cardio-respiratorie acută pe fond de oboseală. ”Doctorii au spus că nu au găsit alcool sau alte substanţe în corpul lui şi nici de la căzătura în cap nu i s-a tras. Moartea a fost provocată ori de la apa fierbinte, ori de la aburii din cadă”, ne-a explicat George.

Bucătarii celebri sunt în doliu

Paul Siserman
Paul Siserman

Andreea Ionică: „L-am cunoscut după ce am participat la «Master Chef», auzisem de el, ştiam că face cea mai bună pizza din Bucureşti şi am vrut să-l cunosc. Am vrut să văd cu ochii mei şi am descoperit un om bucuros, plin de voie bună. Încă de la început a existat o chimie neaşteptată între noi şi m-a luat în braţe, aşa cum făcea cu toată lumea. Deşi şi-a spart capul la piscină în urmă cu puţin timp, toată lumea zicea că a trecut pe lângă moarte, însă uite că toţi s-au înşelat”.

Paul Siserman: „A fost un om super OK, dacă îşi punea în cap să fie vedetă îi reuşea. Suntem trişti că am pierdut un om aşa de priceput”.


    Paul Siserman
Paul Siserman

Pizza à la Claudiu

Iată şi reţeta de pizza care l-a făcut celebru pe Claudiu. “Ai nevoie de 1 kg de făină, 500 ml de apă, 50 ml ulei de măsline, 3 g drojdie. Torni apa într-un vas mai mare, apoi adaugi pe rând uleiul, sarea şi drojdia şi omogenizezi. La final pui făina, frămânţi energic şi te opreşti când ai obţinut un aluat care nu se mai lipeşte de mâini. Faci din coca obţinută o bilă, o ungi cu ulei de măsline şi o laşi 20 de minute la odihnit. O dai la frigider până a doua zi. Întinzi aluatul, pui pe el 1-2 linguri de sos de roşii, 4 frunze de busuioc şi mozzarella sfărâmată. Umplutura pentru pizza poate fi orice, dar nu în exces”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net