FOTO Băsescu a plâns a noua oară! Mai crede România în lacrimi?

Ultima actualizare:

    Octombrie 2004: A plâns pentru  că Stolojan a  părăsit cursa  pentru Preşedinţie
Octombrie 2004: A plâns pentru că Stolojan a părăsit cursa pentru Preşedinţie

De câţiva ani încoace, Traian Băsescu s-a obişnuit să verse lacrimi în public. Prima oară a făcut-o, în 2005. Ieri, şeful statului a plâns din nou, când a dat declaraţii despre cazul fratelui său şi al interlopului Bercea Mondial.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, este implicat într-un scandal imens! Acesta este acuzat de interlopul Bercea Mondial, încarcerat pentru că şi-a înjunghiat un nepot, că a luat bani de la el ca să-l scape de puşcărie. Cu toate acestea, interlopul a rămas după gratii, fapt care l-a înfuriat. Miercuri seară, au fost făcute publice câteva înregistrări video în care apar Mircea Băsescu şi fiul lui Bercea Mondial. Din acestea reiese faptul că Mircea Băsescu ar fi luat de la fiul lui Bercea 250.000 € pentru a interveni în vederea eliberării tatălui său. Ieri, înainte de a se prezenta la DNA, Mircea Băsescu a declarat că n-a luat nici un ban de la interlopi. Totuşi, el a fost pus sub urmărire penală. Tot ieri, Traian Băsescu a făcut primele declaraţii legate de acest scandal. La finalul acestora, cu lacrimi în ochi, Băsescu a precizat că “între consolidarea justiţiei şi reflexul de a-mi apăra fratele, aleg prima opţiune”.

Click! vă aduce aminte de câte ori a plâns preşedintele în public şi care au fost motivele lacrimilor sale.

Iunie 2014: A lăcrimat  la finalul  declaraţiei  despre cazul  fratelui său
Iunie 2014: A lăcrimat la finalul declaraţiei despre cazul fratelui său

Octombrie 2004. Momentul în care Theodor Sto­lojan a anunţat că se re­trage din cursa pentru Pre­şedinţie, din motive medicale, a fost primul în care Traian Băsescu, pe atunci preşedinte PD, a izbucnit în lacrimi: “Stolo, îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut”.

Ianuarie 2007: Când România  a intrat în UE,  a plâns din nou
Ianuarie 2007: Când România a intrat în UE, a plâns din nou

Martie 2005. Băsescu se afla la Washington, unde vizita Muzeul Holocaustului. Cu ochii înlăcrimaţi a declarat: “E greu să vorbeşti după ce ai văzut vagoane româneşti transportând evrei”.

Octombrie 2005. Prezent la Constanţa, la festi­vi­tatea de deschidere a anu­lui universitar la Acade­mia Navală, preşedintele şi-a adus aminte de anii de studenţiei. “Nimeni nu-şi iubeşte familia mai mult decât marinarul”, a spus cu ochii umezi.

Iunie 2006. Un militar român a fost ucis în Afganistan, iar Băsescu a mers la aeroport, unde a fost adus sicriul cu trupul neînsufleţit al soldatului. Acolo a rostit un discurs şi a plâns.1 ianuarie 2007. La intrarea României în UE, Băsescu a plâns din nou. “Cred că e un moment care emoţionează pe oricine, e un vis nou”, a spus atunci.

August 2008. La inaugurarea Casei Olimpice de la Beijing a României, şeful statului a izbucnit din nou în lacrimi: “Nimic nu e mai înălţător decât un sportiv epuizat, dar fericit, învingător”.

Februarie 2009. La Budapesta, Traian Băsescu nu şi-a putut stăpâni lacrimile, când a depus o coroană de flori la mormântul eroilor români, care au pierit în timpul luptelor pentru eliberarea Budapestei.

Septembrie 2011. Aflat la Şcoala de vară a UNPR, Băsescu a spus, lăcrimând, că un model de viaţă poate fi generat şi de stilul celor de vârsta a treia, categorie în care s-a inclus.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net