Fostul ministru al transporturilor s-a operat ca să ţină pasul cu nevasta tunată

Ultima actualizare:

    Ovidiu Silaghi a apelat la estetician la 53 de ani
Ovidiu Silaghi a apelat la estetician la 53 de ani

Ovidiu Silaghi, fostul ministru al transporturilor, este unul dintre politicienii atenţi cu imaginea lor. Mereu asortat la haine, acum a simţit nevoia să facă şi o corecţie din punct de vedere estetic. Nu doar şi-a vopsit părul, dar şi-a „şters” şi ridurile.

Apariţie şocantă a deputatului ALDE Ovidiu Silaghi, duminică, la Satu Mare, la Festivalul Sâmbra Oilor. Altădată prietenos şi vorbăreţ, acum parlamentarul a stat retras şi a evitat contactul cu alţi participanţi, relatează adevarul.ro. La o privire mai atentă, puteai vedea şi care este motivul acestei reţineri: o mare vânătaie sub ochiul drept. De asemenea, pielea feţei prezenta urmele unei intervenţii, fiind mai întinsă decât de obicei. Acesta a avut rare momente când şi-a dat jos ochelarii, de obicei în locuri în care a fost mai ferit de contactul cu alte persoane.

Deputatul Silaghi nu este la prima intervenţie, el arătând acum mai tânăr cu cel puţin 15 ani. Şi asta nu doar pentru că ar fi descoperit vopseaua de păr! Pungile de sub ochi au dispărut, la fel şi cele care-i brăzdau fruntea şi colţurile gurii. Medicii ne confirmă că politicianul a apelat la specialiştii în înfrumuseţare. „Are tratament injectabil, sigur botox, pentru frunte şi ochi. Probabil combinat şi cu substanţe de umplere pentru şanţuri. Tegumentul arată foarte bine, posibil are şi un tratament de întinerire «vampire», cu sânge propriu. Arată foarte bine”, a declarat chirurgul estetician Vitalie Stan, pentru Click! Chiar dacă modificările sunt vizibile şi specialiştii confirmă, politicianul a negat că ar fi apelat la medicina estetică.  

Mai 2016: Fostul ministru a venit la un eveniment  din Satu Mare cu o vânătaie sub ochi şi cu faţa foarte umflată
Mai 2016: Fostul ministru a venit la un eveniment din Satu Mare cu o vânătaie sub ochi şi cu faţa foarte umflată

”Nu ar fi fost ruşinos dacă mi-aş fi făcut vreo intervenţie estetică, dar vă asigur că nu am nici una. Am fost acuzat că mi-am făcut operaţie estetică la nas, însă este acelaşi nas cu care m-am născut. Sunt urechile mele, nasul meu, nu am nici o modificare, nici măcar de natură genetică. M-aţi întrebat de ridurile de pe frunte, despre care ziceţi că au dispărut. Le am în continuare, nu aţi văzut cum se văd când mă încrunt? Cât despre pungile de sub ochi, a fost un accident în poligon când am tras cu arma şi a avut un recul foarte mare. Am avut o vânătaie întinsă, iar doctoriţa mi-a spus să o acopăr cu anticearcăn. Am o problemă la ochi, însă de natură medicală”, a declarat Silaghi, pentru Click! 


    Mai 2016: Fostul ministru a venit la un eveniment  din Satu Mare cu o vânătaie sub ochi şi cu faţa foarte umflată
Mai 2016: Fostul ministru a venit la un eveniment din Satu Mare cu o vânătaie sub ochi şi cu faţa foarte umflată

Vrea să ţină pasul cu soţia tunată?

Vitalie Stan,  chirurg estetician
Vitalie Stan, chirurg estetician

Politicianul sătmărean s-ar putea considera cel mai norocos bărbat. Soţia lui, mai tânără cu zece ani, arată de parcă ar fi coborât de pe podiumurile de modă şi poate da clasă oricărei neveste de politician. Ariana are 43 de ani, însă ar putea face invidioasă chiar şi o adolescentă. Blondina are un corp de zeiţă. Se vede că trage de fiare, pentru că are un corp supertonifiat, însă şi ”lucrătura” medicului estetician e vizibilă. Ariana are silicoane şi, se pare, şi puţin botox pe la riduri. Femeia este asociată în mai multe afaceri cu soţul ei, însă are şi un magazin de blănuri în Satu Mare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net