Dorin Cioabă: Tatăl meu va avea o înmormântare modestă

Ultima actualizare:

UPDATE. Spitalul din Antalya a emis factura pentru spitalizarea lui Florin Cioabă. Aceasta se ridică la suma de 40.000 de dolari, informează România TV.

Regele Cioabă va fi înmormântat la trei zile după ce trupul său va fi repatriat, a declarat, luni, la România TV, Dorin Cioabă. "Tatăl meu a fost un om modest şi va fi o înmormântare modestă, nu facem nebunie. E durerea foarte mare. Va fi jale mare, dar nu e vorba de niciun sicriu de aur. Sicriul va fi cumpărat de la o firmă din Bucureşti, nu ştiu dacă în Bucureşti se găsesc sicrie de 30.000 de euro", a spus Dorin Cioabă, făcând referire la informaţiile potrivit cărora tatăl său ar fi urmat să fie îngropat cu un coşciug de lux.

Potrivit lui Dorin Cioabă, trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus din Turcia la Bucureşti, unde va fi preluat de o firma de pompe funebre, care se va ocupa şi de sicriu, şi de toate cele necesare. "Aici (în Turcia, n.r.) oamenii se îngroapă fără sicriu. Fratele meu se află în drum spre Bucureşti să rezolve aceste probleme", a declarat Dorin Cioabă.

In plus, Dorin Cioabă a mai declarat luni că nu a cerut bani statului român pentru achitarea facturii de spitalizare a tatălui său de la spitalul din Turcia, ci sprijin consular pentru întocmirea actelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net