Filme la cinema în august 2015: Ce premiere ajung în România luna aceasta

Ultima actualizare:

    Filme la cinema în august 2015: Cele mai interesante premiere ajung în Româniafoto: Hepta
Filme la cinema în august 2015: Cele mai interesante premiere ajung în Româniafoto: Hepta

Lista cu filme la cinema în august 2015 nu este una foarte lungă, dar este cu siguranță interesantă. În această lună vor ajunge pe marile ecrane din România premiere mult așteptate de pasionații de cinematografie dar și cei care urmăresc cu plăcere filme de diverse genuri pentru a se relaxa alături de prieteni sau persoana iubită.

Dacă așteptați cu sufletul la gură o anumită producție cinematografică luna aceasta, iată lista cu filme la cinema în august 2015. În fiecare weekend al lunii va fi proiectată o nouă premieră, dintre cele mai interesante filme ale anului acesta. Potrivit site-ului cinemagia.ro, acestea sunt producțiile difuzate la cinema în următoarea perioadă.

Pe lista cu filme la cinema în august 2015 se află și mult așteptata peliculă „The Fantastic Four”/„Fantastic 4”. Cei patru supereroi se reinventează sub regia lui Josh Trank după ce au lipsit de pe marile ecrane în ultimul deceniu. Aceștia vor fi interpretați de Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan și Jamie Bell. Supereroii își vor folosit abilitățile inedite în lupta cu un inamic pe măsură.

Tot pe 7 augusut va putea fi vizionat și filmul „The Gift”/ „Darul”, un film de genul Thriller care va uni pe marile ecrane nume precum Jason Bateman și Rebecca Hall. Tema filmului abordează medicina și posibilitatea nemuririi.

Filme la cinema în august 2015: 14 august

Pe lista cu filme la cinema în august 2015 se află și producția „Southpaw”/„Lovitură de stânga”, onorată de nume precum Jake Gyllenhaal, care interpretează rolul unui boxeur, Billy Hope. Billy își riscă întreaga carieră, în ciuda abilităților sale deosebite în box. În același weekend va putea fi vizionat și filmul „Întoarcerea în Havana”, o poveste despre regimul totalitar din cuba trecut prin prisma a cinci prieteni trecuți de prima tinerețe.

Printre aceste filma la cinema în august 2015 se află și mult așteptatul „Paper Towns”/„Orașe de Hârtie”, o producție pentru care adolescenții sunt deja nerăbdători în urma romanului cu același nume scris de John Green.  Producția urmărește călătoria unui băiat care a pornit în căutarea vecinei sale, cea mai populară fată din școală, care a dispărut în mod neașteptat.

Filme la cinema în august 2015: 21 august

Wekendul care începe cu 21 august are și el mari surprize în ceea ce privește lista cu filme la cinema în august 2015. Guy Ritchie este din nou în centrul atenției cu filmul „Agentul de la U.N.C.L.E”. Eroii vor fi interpretați de Henry Cavill și Armie Hammer, care deși nu se plac, vor trebui să colaboreze pentru a proteja Terra.Pentru cei pasionați de filme horror, începând cu data de 21 august va apărea premierea filmului „Sinister 2” în cinematografele din România.

Filme la cinema în august 2015: 28 august

Pe lista cu filme la cinema în august 2015 se află și unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an, „Hitman: Agentul 47”, unde britanicul Rupert Friend este însăși agentul din titlu. Actorul va interpreta un rol puternic, al unui personaj care poate nimic armate și doborî clădiri întregi cu puterile lui inedite. 

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net