Femeia care nu se putea opri din cântat a ajuns la Psihiatrie. Ce spun medicii

Ultima actualizare:

Cazul femeii din localitatea botoşăneană Albeşti a şocat nu numai o ţară întreagă, ci şi lumea medicală. După ce timp de aproape două săptămâni Valeria Iurescu a cântat zi şi noapte, iar medicii botoşăneni nu i-au găsit leac, ea a fost transferată, miercuri seară, la Spitalul "Al. Obregia" din Capitală.

"Pacienta este internată la noi. A început un tratament medicamentos de urgenţă, în urma căruia s-a mai liniştit. Nu mai cântă încontinuu. Astăzi, chiar a vorbit cu soţul ei care a venit s-o viziteze. Totodată, s-au început investigaţiile şi testele psihiatrice, care sunt foarte complexe şi care vor mai dura", ne-a declarat dr. Rodica Năstase, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Valeria Iurescu, care se afla internată la Spitalul Mavromaţi din Botoşani, a început în urmă cu circa două săptămâni, să fredoneze o melodie de muzică populară, iar de atunci nu s-a mai oprit.

Rudele femeii spuneau că nici n-au mai reuşit s-o hrănească, în ciuda tentativelor repetate.

Soţul ei spune că totul a început după ce femeia s-a trezit dintr-un coşmar, avut pe patul de spital, potrivit botosaninecenzurat.ro.

Medicii spitalului au hotărât s-o transfere la Secţia de Psihiatrie.

Femeia a fost internată iniţial la secţia de boli nutriţionale a spitalului, din cauza unor complicaţii generate de diabet. Se pare că a intrat în comă diabetică, o stare care induce manifestări similare cu cele ale unui şoc post-traumatic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net