Ce monstru a putut să tranșeze o femeie atât de frumoasă!?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Descoperire macabră, sâmbătă, pe albia râului Argeş, în comuna dâmboviţeană Petreşti. Cadavrul unei femei fără cap, mâini şi picioare a fost descoperit de un cioban. Poliţiştii, îngroziţi şi ei de imaginile terifiante, au identificat victima, dar nu au reuşit încă să afle cine a măcelărit-o.

Nu a ajuns acasă vineri noapte. Totuşi, familia a dat-o dispărută la poliţie abia după 24 de ore, după ce cazul femeii, al cărei cadavru decapitat şi fără membre a fost găsit în râul Argeş, fusese deja dat publicităţii.

Este vorba de o femeie de 36 de ani, care lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni (Argeş) şi care făcea zilnic naveta în localitatea Valea Mare.

Anchetatorii au ridicat cadavrul şi au identificat persoana abia a doua zi

simeon stalpnicul png

"Vineri seară, prietenul ei a vorbit cu ea la telefon pe la ora 22.00, când a plecat de la fabrică şi se ducea la maşina de ocazie. El, ca de obicei, o aştepta pe DN 7, la o troiţă. A stat până la ora două noaptea şi ea nu a apărut. Atunci a sunat-o, dar avea telefonul închis. A venit la mine şi mi-a spus ce s-a întâmplat. Nu era alarmat tare pentru că ea mai rămânea şi pe la fostul soţ, care locuieşte în judeţul Argeş. A doua zi de dimineaţă, am fost la fabrică, iar colegele ei nu ştiau nimic despre ea. Seara, când am văzut la ştiri ce s-a întâmplat, ne-am speriat tare şi am fost împreună cu cumnatul la poliţie şi i-am anunţat", a povestit Marian Sârbu, cumnatul femeii dispărute.

Atât fostul soţ al femeii, cât şi concubinul au fost audiaţi, dar anchetatorii nu au reuşit încă să stabilească cine a măcelărit-o pe tânără.

Se ştie doar că ea a fost căsătorită în Argeş, apoi a divorţat, căsătorindu-se cu un bărbat din comuna dâmboviţeană Valea Mare, iar ulterior s-a despărţit şi de acesta. Între timp, femeia s-a împăcat cu cel de-al doilea bărbat, însă nu s-au mai căsătorit, spun rudele femeii.

Cadavrul fără cap, fără mâini şi fără picioare a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş.

"Eram cu oile şi caprele la păscut şi când mi-am aruncat ochii spre apă am văzut cum plutea trunchiul. Este o femeie fără mâini, cap şi picioare. Cred că a adus-o apa. Imediat am sunat la poliţie", a povestit îngrozit ciobanul.

EXCLUSIV Ciobanul care a găsit femeia tranşată în râu: «I-am văzut sânii cum pluteau. Am crezut că e un manechin»

Surse din rândul anchetatorilor spuneau că pe cadavrul femeii erau urme proaspete de sânge, fapt ce ar duce la ipoteza unei crime comise recent.

Aşa ceva nu am mai văzut. Sincer, este măcelărită. Nu are cap, mâini şi nici picioare, dar nu este de mult omorâtă. Curge sânge din ea", a declarat, îngrozită, o femeie.

Poliţiştii dâmboviţeni au cerut ajutorul specialiştilor în situaţii de urgenţă

simeon stalpnicul png

Poliţiştii au început căutarea capului, mâinilor şi picioarelor femeii pe râul Argeş, în cele două  judeţe, pe maluri, în păduri şi în albia apei. La căutări participă mai mulţi câini de urmă ai poliţiei. Deocamdată a fost descoperită o baltă de sânge lângă un cap de pod de pe râul Argeş, acolo unde se presupune că femeia a fost tranşată. Anchetatorii bănuiesc că ea ar fi fost violată şi tranşată de un şofer care a luat-o la ocazie.

Ieri, poliţiştii au reuşit să afle că femeia se numeşte Iuliana Neblea, avea 36 de ani şi o fiică în vârstă de 8 ani. Poliţiştii au început căutarea capului, mâinilor şi picioarelor femeii pe râul Argeş, în cele două  judeţe, pe maluri, în păduri şi în albia apei. La căutări participă mai mulţi câini de urmă ai poliţiei.

Anchetatorii bănuiesc că Iuliana ar fi fost violată şi tranşată de un şofer care a luat-o la ocazie.

Cazuri similare care au îngrozit România

Trifu Schroth (65 de ani) a fost tranşat şi băgat într-un geamantan de Carmen Bejan şi Sergiu Florea

simeon stalpnicul png

1 august 2009. Crima oribilă de la Facultatea de Medicină din Timişoara. Trifu Schroth, romul în vârstă de 65 de ani, a fost ucis şi tranşat într-o cameră din căminul studenţesc din Timişoara. Autori au fost studenţii medicinişti Carmen Bejan şi Sergiu Florea. Victima, care venise pentru o partidă de sex cu studenta Carmen Bejan, a fost înjunghiată şi tranşată. Cadavrul urma să fie incendiat împreună cu maşina victimei. Cei doi criminali au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare.

Boschetarul tranşat a fost găsit la groapa de gunoi din Lugoj

simeon stalpnicul png

6 ianuarie 2011. Bărbatul găsit fără cap, mâini şi picioare, la groapa de gunoi din Lugoj, se numea Titu Velici (42 de ani) şi era un om al străzii. După o lună de cercetări, anchetatorii i-au depistat pe făptaşi: un fost cadru militar şi un fost poliţist criminalist. Se pare că victima şi suspecţii erau prieteni de pahar şi între ei ar fi avut loc o ceartă care ar fi dus la crimă. S-a speculat şi că aceştia l-ar fi omorât pe boschetar pentru a-i vinde organele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net