Şi-au făcut beci pentru murături în faţa blocului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu le-a mai ajuns spaţiul din apartament! O familie din Craiova şi-a făcut loc pentru depozitarea murăturilor chiar în faţa blocului. Nu sunt la vedere, ci îngropate în pământ, unde şi-au construit un beci ilegal.

Zgomot mare, marţi dimineaţă, în cartierul Craioviţa Nouă. Angajaţii primăriei au venit cu picamărele şi au început să demoleze un buncăr săpat ilegal în grădina cu flori din faţa unui bloc. Deşi beciul era construit de câţiva ani, nimeni nu s-a arătat derajat până săptămâna trecută, când un vecin a vrut să se răzbune.

Angajaţii primăriei au distrus pivniţa improvizată

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

El l-a reclamat pe proprietarul beciului, după ce şi acesta, la rândul său, la pârât autorităţilor că şi-a ridicat un garaj şi şi-a făcut balcon fără autorizaţie. Atât le-a trebuit angajaţilor primăriei, care au venit imediat şi au demolat totul. La fel s-a întâmplat, marţi, şi cu construcţia familiei Băcanu. Proprietara spune că nu înţelege de ce oamenii sunt răi şi i-au reclamat.

„Aveam şi noi murături şi altele acolo, că e mic apartamentul. Unde să le ţinem? Nici nu era mare beciul: avea 2,60 m pe 1,60 m, că aşa am făcut cererea la primărie. Am cerut concesionarea sau închirierea spaţiului şi ni s-a zis să mergem acasă că nu vine nimeni să ne amendeze că este în pământ, nu afectează pe nimeni cu nimic. Iar acum au venit să ni-l demoleze!", a spus, revoltată, Nicoliţa Băcanu, pentru Gazeta de Sud. Acest tip de construcţii ilegale au devenit o modă, pentru craioveni, în ultima vreme. La sfârşitul lunii ianuarie, un bărbat care îşi construise o vilă în extinderea apartamentului de la bloc a rămas cu o gaură în casă după ce primăria a intrat cu buldozerele în clădire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net