Au jucat peste 17 milioane de variante la Loto

Ultima actualizare:

Au trecut opt luni de când nu s-a mai câştigat marele premiu la cel mai popular joc al Loteriei „Loto 6/49". Ultima tragere câştigătoare a fost pe 15 noiembrie 2012, astfel că premiul cel mare, reportat de la o săptămână la alta, a ajuns la o valoare record: peste 11 milioane de euro.

Miza a pus pe jar milioane de români care visează să devină milionari peste noapte. „Nu prea obişnuiam să joc la Loto, dar acum, la cât a ajuns premiul cel mare, parcă e păcat să nu-mi încerc norocul", recunoaşte Alexandru Adam, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Capitală.

Din noiembrie anul trecut, până acum, românii au cumpărat bilete la Loto 6/49 în valoare de aproximativ 280 de milioane de lei, adică nu mai puţin de 62 de milioane de euro, informează gândul.info. Numai în ultima lună, potrivit datelor de pe site-ul Loteriei Naţionale, s-au jucat peste 17 milioane de variante. Dacă înmulţim cu 4,8 lei, cât costă o variantă simplă, va rezulta un total de peste 80 de milioane de lei. Adică aproximativ 19 milioane de euro, bani lăsaţi de jucători la agenţiile Loto din toată ţara.

Click!spune

La extragerea de ieri seară, la categoria I de la Loto 6/49 erau în joc aproximativ 48,6 milioane lei, o sumă istorică pentru Loteria Română. Asta înseamnă peste 11 milioane euro, potrivit site-ului Loteriei Naţionale. În primele şase luni ale acestui an, Loteria a oferit 238.396 de câştiguri, în valoare totală de peste 16,7 milioane lei - peste 3,7 milioane euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net