EXCLUSIV! Vlădescu, în concediu cu fosta nevastă a lui Boureanu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul ministru de finanţe nu poate renunţa şi pace la marea lui dragoste. Sebastian Vlădescu a fost surprins de fotoreporterii Click! când se întorcea din Germania împreună cu Irina, fosta soţie a lui Cristi Boureanu.

Sebastian Vlădescu şi Irina Boureanu au avut o aventură toridă în urmă cu şapte ani. Fostul ministru a fugit cu nevasta deputatului Cristi Boureanu, nimeni altul decât finul său! Ulterior cei doi s-au despărţit, însă se pare că nu pentru mult timp.

Click! v-a prezentat, în exclusivitate, în urmă cu două săptămâni, detalii despre povestea secretă de iubire pe care cei doi o trăiesc şi acum. Potrivit unor surse bine informate, Vlădescu se duce pe la fină oricât de des este primit.

26 noiembrie- Fostul ministru de finanţe pleacă cu maşina, alături de Irina. Cei doi au petrecut weekendul împreună

simeon stalpnicul png

„Mai pleacă şi prin vacanţe în străinătate, împreună cu fiica Irinei şi a lui Cristi Boureanu", ne-a povestit o sursă foarte credibilă.

Click! vă prezintă azi şi dovada. Marţi noaptea, în jurul orei 00.30 fostul ministru şi Irina Boureanu au fost surprinşi de fotoreporterii noştri pe aeroportul „Henri Coandă".

Click! v-a prezentat în urmă cu două săptămâni detalii despre povestea de iubire dintre cei doi

Cei doi se întorceau împreună dintr-o scurtă vacanţă petrecută în Germania, la München. Ca un adevărat gentleman, Vlădescu s-a ocupat de bagajele mari, el împingând din greu un cărucior pe care se aflau două genţi uriaşe, iar deasupra, două sacoşe cu ceva cumpărături din aeroport.

simeon stalpnicul png

În spatele lui, Irina trăgea relaxată doar un geamantan micuţ, negru, pe roţi. La vederea fotoreporterilor, cei doi au grăbit pasul spre maşina lui Vlădescu, care era parcată în zona VIP. Au aşteptat cam un sfert de oră înainte să plece din aeroport, pentru a se asigura că nu sunt urmăriţi.

Sebastian Vlădescu şi Irina Boureanu se frecvenetează tot mai des în ultima perioadă. La sfârşitul lui noiembrie, Click! i-a surprins plecând împreună la o petrecere în Snagov. Apoi, şi-au petrecut restul weekendului împreună.

Nevasta lui Boureanu a fugit de acasă cu naşul de cununie

Iubita la care nu poate renunţa Sebastian Vlădescu este fosta soţie a deputatului Cristian Boureanu. Aventura dintre ei este celebră, cei doi stârnind un scandal monstru după ce au fugit împreună, în urmă cu şapte ani.

Irina şi Cristian Boureanu au împreună o fetiţă, care este în grija mamei

simeon stalpnicul png

Mai ales că Vlădescu era naşul soţilor Boureanu. Fostul ministru de finanţe recunoaşte că asta a fost cea mai mare greşeală din viaţa lui. „Am plecat de acasă, fără să stau să mă gândesc la nimic. Am fugit pur şi simplu două săptămâni cu Irina", declara el, anul trecut, pentru un cotidian central.

După scandal, Vlădescu i-a făcut „cadou" lui Boureanu acţiunile sale la firma pe care o aveau împreună. În plus, deputatul i-a pus soţiei condiţii dure: dacă vrea să-şi mai vadă fetiţa pe care o au împreună, să renunţe definitiv la Vlădescu

. Irina a fost de acord, lucru care l-a făcut pe iubitul ei să sufere cumplit. Iată însă că acum cei doi au reluat legătura, dar încearcă să fie cât mai discreţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net