EXCLUSIV VIDEO Uite ce tablouri pictează fata lui Irinel la 7 ani!

Ultima actualizare:

    Irina ColumbeanuFoto: Click!/arhivă personală
Irina ColumbeanuFoto: Click!/arhivă personală

Aşchia nu sare departe de trunchi, iar pasiunea pentru artă a lui Irinel Columbeanu (56 de ani) a fost moştenită şi de fiica lui, Irina. La nici opt ani, micuţa are un talent deosebit la pictură, face canto, pian, înot şi şcoală în limba franceză.

Vedetele învârt banii cu lopata, iar primii în care investesc cu nemiluita sunt chiar copiii lor. Deşi se află la vârsta când joaca e pe primul loc, odraslele VIP-urilor îşi ocupă timpul cu activităţi educative, învaţă să cânte la instrumente muzicale, vorbesc două sau trei limbi străine, pictează, dar îşi testează şi adrenalina la diverse sporturi. O fetiţă celebră, privilegiată, dar şi foarte talentată, este Irina Columbeanu, care anul viitor, în ianuarie, va împlini 8 ani. Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu pictează cu un talent ieşit din comun, iar dovadă sunt tablourile pe care Click! vi le prezintă, în exclusivitate.

Irina a pictat  aceste autoportrete,  privindu-se în oglidă
Irina a pictat aceste autoportrete, privindu-se în oglidă

Face şcoala în limba franceză


    Irina a pictat  aceste autoportrete,  privindu-se în oglidăFoto: Click!/arhivă personală
Irina a pictat aceste autoportrete, privindu-se în oglidăFoto: Click!/arhivă personală

Micuţa s-a lăsat  influenţată şi de  celebrul Picasso
Micuţa s-a lăsat influenţată şi de celebrul Picasso

Irinel Columbeanu  investeşte mult  în educaţia Irinei
Irinel Columbeanu investeşte mult în educaţia Irinei

Desenele ne duc cu gândul la pictorii suprarealişti, cei mai cunoscuţi dintre aceştia fiind Salvador Dali şi Victor Brauner. „Îi place enorm să picteze, lucrează pe pânză, cu diverse uleiuri, dar face şi sculpturi. Am umplut casa cu lucrările ei, e foarte mândră de ele, iar eu, la rândul meu, sunt mândru de Irina”, ne-a declarat Irinel Columbeanu. Fetiţa, care este elevă în anul al doilea la Şcoala Franceză, nu s-a rezumat la pictură, ci îşi umple timpul şi cu alte pasiuni. “Irina mai face canto, pian, vorbeşte la perfecţie franceză şi engleză, iar din luna mai face şi înot de performanţă la Centrul Olimpic de la Izvorani”, a mai declarat Irinel pentru Click!

Şi ele au copii supradotaţi!

Fiul Mihaelei Rădulescu, şeful clasei în Monaco

Fiul Mihaelei Rădulescu
Fiul Mihaelei Rădulescu

„Deştept ca taică-su, frumos ca maică-sa”. Aşa îl descrie Mihaela Rădulescu pe băiatul ei, Ayan, în vârstă de 10 ani. Din 2009, băiatul învaţă în limba engleză la o şcoală din Monaco, este premiant, a fost ales şef al clasei de trei ori la rând, însă este specialist şi la sporturi extreme. Face tenis, motocros, înot, iar, mai nou, după cum Mihaela a declarat pentru Click!, Ayan este atras şi de kitesurfing (n.r. – sport extrem, care implică utilizarea unui zmeu, care să tragă o placă de surf pe apă).

Fiica Andreei Marin, as la engleză

Violeta, fiica Andreei Marin
Violeta, fiica Andreei Marin

La 6 ani şi 10 luni, Violeta, fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică e un copil precoce, preocupat de şcoală şi de activităţi artistice. Vara aceasta, fetiţa s-a pregătit timp de o lună pentru examenul Cambridge, suplimentar faţă de şcoală (n.r. – în urma examenului se obţine un atestat recunoscut internaţional). Violeta este pasionată şi de muzică, dar şi de sport, şi practică înot, handbal şi volei. Din 2012, micuţa este elevă la o şcoală privată din Capitală, International School of Bucharest, fiind admisă în clasa pregătitoare înainte să împlinească 5 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net