EXCLUSIV Olivia Steer şi-a pus toţi medicii în cap. «Nu înlocuiţi vaccinul cu ierburile!»

Ultima actualizare:
Lavinia Steer a murit în decembrie 2010
Lavinia Steer a murit în decembrie 2010

Fosta prezentatoare de la PRO TV, Olivia Steer, a iscat un adevărat scandal, când a declarat într-o emisiune televizată, că nu este de acord cu vaccinarea copiilor, pentru că serurile sunt periculoase. Medicii o contrazic şi îi avertizează pe părinţi că vaccinurile le protejează copiii de boli grave.

„Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, a spus Olivia Steer, în luna septembrie, când a fost întrebată dacă este de acord cu vaccinarea la copii.

vaccin jpeg

Ea a mai spus că, dacă mănânci sănătos, legume şi fructe, te „imunizezi în mod natural şi nu ai nevoie de nici un vaccin”. De atunci, soţia lui Andi Moisescu se „războieşte” atât cu părinţii care cred în vaccinuri, cât şi cu medicii care spun că bolile infecţioase nu pot fi strunite decât cu ajutorul vaccinurilor.

Medicul pediatru Ana Culcer
Medicul pediatru Ana Culcer

„Pe vremuri, când izbucneau epidemii, mureau sute de mii de oameni, pentru că nu existau vaccinuri care să-i protejeze. Eu consider că vaccinul este cea mai mare victorie a medicinei, deoarece este singura modalitatea de a struni bolile infecţioase”, ne-a declarat dr. Ana Culcer, şeful secţiei Neonatologie de la Spitalul Universitar Bucureşti. “În prezent, vaccinurile sunt făcute altfel. Nu mai sunt vii, deci nu mai produc boala, ci se fac pe bază de proteină virală, astfel că produc doar anticorpi”, a adăugat medicul pediatru. Referitor la substanţele toxice din vaccinuri, dr. Culcer spune că „acestea se găsesc în cantităţi nesemnificative şi nu prezintă pericol pentru sănătate”.

Sora Oliviei a murit de cancer


    Lavinia Steer a murit în decembrie 2010
Lavinia Steer a murit în decembrie 2010

Olivia Steer şi-a schimbat stilul de viaţă, în sensul că a devenit raw-vegană (n.r. consumă hrană vie, vegetală, negătită), după ce sora sa, Lavinia (38 de ani), a murit de cancer. Lavinia Steer era regizor şi preparator universitar al Facultăţii de Muzică din Oradea şi avea un băieţel, pe care l-a crescut singură. În ciuda bolii nemiloase, care a chinuit-o ani la rând, Lavinia a avut multe proiecte teatrale şi a fost foarte activă. De asemenea, sora Oliviei avea o mare pasiune pentru căţei, era crescător de câini şi a fost arbitru internaţional pentru concursurile de câini. 

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net