Ce declara Elena Udrea despre căsnicia cu Dorin Cocoş: «Sper să ne prindă zece ani împreună»

Ultima actualizare:

Întrebată cum a fost cucerită, Udrea a mărturisit, în urmă cu ceva timp, la Kanal D, că soţul ei a curtat-o timp de şase luni."Eu eram avocat stagiar la avocatul firmelor soţului meu. După ceva timp soţul meu a cerut un anume avocat, pe mine, şi am stabilit să ne întâlnim ca să-mi expună problema. În momentul în care m-a văzut şi-a sters palmele de sacou, fiind dovada unei mari emoţii, apoi m-a curtat şase luni. Este o persoană sinceră, un om cald şi nu m-a înşelat", a povestit Elena Udrea.

Deşi aveau o relaţie stabilă, cei doi s-au căsătorit foarte târziu, iar întrebările pe tema nunţii erau tot mai frecvente. În noiembrie 2011, Elena Udrea a acordat un interviu revistei TABU în care a explicat de ce nu a ajuns în faţa altarului cu Dorin Cocoş. 

"Soţul meu a aranjat în aşa fel încât să ne căsătorim exact în ziua în care am împlinit 30 de ani. Toată copilăria mi-am dorit să-mi petrec ziua de naştere la soare. Eu sunt o mare iubitoare de căldură, de mare, chiar dacă nu ştiu nici acum să înot. A ales un consulat aproape de o destinaţie de soare şi plajă, aşa că la ora 11.00 ne căsătoream la New York, iar la ora 18.00 eram deja la Miami, pe plajă", a Elena Udrea, pe atunci ministrul Dezvoltării şi Turismului, care a adaugat că omul de afaceri îi ceruse mâna cu o lună înainte.

Dar care a fost motivul pentru care nu şi-au pus niciodată pirostriile? "Am intrat în politică şi, ulterior, orice am fi făcut, ar fi fost interpretat şi comentat. Inclusiv naşii. Acesta este motivul pentru care noi nici nu am cununat niciodată pe cineva, iar de botezat, am botezat doar copii abandonaţi de părinţi. Cu excepţia fetiţei unei bune prietene, dar înainte de debutul carierei poltice", a explicat Udrea.

Politicianul a povestit la un alt post de televiziune despre dorinţa de a deveni mamă, semn că lucrurile mergeau bine între ea şi omul de afaceri Dorin Cocoş.

"Mă gândesc să fiu mamă. Presupun că este mare fericire să ai copii. Dacă ţine doar de dorit, sigur, îmi doresc. Dar este suficient? Nu-mi vine să cred că au trecut zece ani de casnicie. Mai avem putin şi împlinim zece ani, sper să ne prindă zece ani. Pe 26 decembrie, de ziua mea, ne-am casatorit”, a mai mărturist  Elena Udrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net