Atleta Mirela Lavric, primele declaraţii după ce a fost sechestrată: «Am ţipat să mă lase să ies din acea casă»

Ultima actualizare:

Atleta a vorbit despre clipele de groază prin care a trecut. Sportiva a mers la Iaşi, în vizită la iubitul ei, unde a avut însă parte de un şoc după ce a descoperit că bărbatul o înşela cu o prietenă.

A urmat un scandal, cei doi s-au certat, iar prietenul a sechestrat-o într-o cameră, în timp ce el a plecat în bucătărie să vorbească cu un prieten care se afla de asemenea în locuinţă.

Mirela a fost ţinută în cameră timp de 50 de minute, iar hainele tinerei au fost rupte şi telefonul şi cheile de la maşină luate de fostul iubit.

"M-au ţinut sechestrată 50 de minute. Am ţipat să mă lase să ies din acea casă. Am încercat să ies din apartament pe geam, crezând că mă pot agăţa de creanga unui copac din faţa balconului. Am căzut, am mai mers mers puţin până la maşină, după care m-am simţit rău şi a venit maşina SMURD. Nu m-am gândit nicio clipă să mă sinucid. Am acordat prea multă încredere şi am fost devotată unui om care nu a meritat şi a recurs la asemenea gesturi împotriva mea. Asta regret acum. Tot timpul m-am mândrit cu el mai mult decât o făceam cu propria persoană. Poate că din experienţa aceasta o să am de învăţat, cu siguranţă o să-mi revin şi o să ţin minte experienţa pentru viitor", a povestit Mirela la România TV.

Sportiva a ajuns la un spital din Iaşi, cu răni uşoare şi a fost externată după câteva ore. Campioana a mai susţinut că prietenul său a fost în trecut consumator de droguri.

VIDEO Reacţia mamei Mirelei Lavric, după ce a aflat că atleta s-a aruncat de la etaj din cauza iubitului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net