Elena Udrea, sărut în public cu un bărbat! Cum a fost surprinsă blonda

Ultima actualizare:

    Elena Udrea se relaxează în concediul de pe litoralFOTO: Arhiva personală
Elena Udrea se relaxează în concediul de pe litoralFOTO: Arhiva personală

Elena Udrea îşi trăieşte viaţa din plin. Deşi a avut parte de clipe grele cât a fost închisă, iată că acum este fericită. Blonda a fost surprinsă în timp ce lua cina alături de un bărbat. Nimic neobişnuit până aici, dar Elena Udrea s-a sărutat de mama focului cu respectivul.

Elena Udrea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat mai tânăr, conform România Tv. Ea a fost filmată de paparazii într-un restaurant de lux din Capitală, alături de un domn misterios, care se pare că ar fi iubitul ei.

Într-o atmosferă romantică, Udrea şi bărbatul s-au privit încontinuu, s-au mângăiat şi chiar s-au sărutat, fără să le pese de privirile celor de jur. Aceştia au petrecut mai bine de o oră în restaurant, iar la final au plecat ţinându-se de mână.

Elena Udrea a scăpat de arestul la domiciliu

Judecătorii de la ÎCCJ au hotărât, în urmă cu aproape două săptămâni, ca Elena Udrea să fie plasată sub control judiciar. Astfel, i-a fost înlocuită măsura de arest la domiciliu.

Elena Udrea a fost judecată în arest la domiciliu. Ea a fost trimisă în judecată în 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. 

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit  bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata îl conducea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net