Elena Udrea s-a despărțit de iubit: : „Nu am ce să comentez”

Ultima actualizare:

    Elena Udrea s-a despărțit de iubit și rămâne foarte secretoasă cu privire la decizia pe care a luat-oFoto: Ziarul de Constanta
Elena Udrea s-a despărțit de iubit și rămâne foarte secretoasă cu privire la decizia pe care a luat-oFoto: Ziarul de Constanta

Elena Udrea s-a despărțit de iubit, afaceristul Valentin Chifu, mai tânăr cu 10 ani decât ea. Fostul Ministru nu vrea să dea detalii despre motivul pentru care a pus punct acestei relații.

Deși părea mai fericită ca niciodată, Elena Udrea s-a despărțit de iubit. După ce s-a afișate cu afaceristul peste tot, savurând fiecare moment de libertate, după ce a ieșit din inchisoare, se pare că a luat o hotărâre destul de șocantă. Elena Udrea s-a despărțit de iubit, dar refuză vehement să ofere orice fel de detaliu referitor la această decizie radicală. Se pare că motivul principal ar fi faptul că toată lumea a fost cu ochii pe blondă și pe tinerel, însă ea a spus că: „Știți că sunt o persoană discretă, nu am ce să comentez”, porivit antena3.ro.

Elena Udrea s-a despărțit de iubit: Cine este tânărul afacerist

După ce s-a aflat că Elena Udrea s-a despărțit de iubit, toată lumea se întreabă cine a fost de fapt tinerelul de la brațul fostului ministru. Dan Valentin Chifu a făcut o avere considerabilă din afaceri imobiliare. A vândut mai multe terenuri prin Ilfov și lucrează pentru un dezvoltator imobiliar cu capital indian, care tranzacționa construcțiile la notariatul Ioanei Băsescu, potrivit jurnalul.ro.

Elena Udrea s-a despărțit de iubit, dar cine a făcut anunțul?

Vicepreședintele PMP Radu Cristescu a anunțat că Elena Udrea s-a despărțit de iubit. El dă vină pe presa pentru ruptura șoc dintre blondă și tânărul afacerist, dar garantează că fostul ministru va reveni în politică cu forțe noi.

„La o asemenea presiune mediatică, era normal ca acesta să fie finalul acestei relații. Vă garantez că va reveni nu puternic, ci foarte puternic în politică”, a mărturisit Cristescu.

Înainte să vehiculeze zvonuri despre faptul că Elena Udrea s-a despărțit de iubit, tot Radu Cristescu dezvăluia că blonda nu își ascunde relația și că este conștientă că toate privirile curioșilor sunt ațintite către ea și tânărul afacerist.

Elena Udrea s-a despărțit de iubit: Cât a durat relația

Deși a încercat să fie discretă, lumea a aflat rapid că Elena Udrea s-a despărțit de iubit. Blonda a început o relați cu Valentin Chifu, la scurt timp după divorțul cu afaceristul Dorin Cocoș, în anul 2013.  Cei doi au fost surprinși de paparazzi la întâlniri romantice pe Litoral sau la restaurant de lux din Capitală. Fostul ministru nu s-a sfiit nici un moment să își etaleze iubitul tinerel. Cu toate acestea, i-a spus “adio” brusc și nu a vrut să ofere indicii legate de despărțire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net