Elena Udrea a promis că va renova camera în care a fost «cazată» şapte nopţi. Le-a lăsat colegelor de celulă fardurile de fiţe

Ultima actualizare:

    Când a ieşit din arestul  Poliţiei Capitalei, Elena Udrea şi-a arătat mâinile fără cătuşeFoto: Mediafax
Când a ieşit din arestul Poliţiei Capitalei, Elena Udrea şi-a arătat mâinile fără cătuşeFoto: Mediafax

După şapte zile şi şapte nopţi cumplite, marţi, Elena Udrea a ajuns acasă. A fost generoasă cu fostele colege de celulă şi le-a lăsat cosmeticale scumpe şi mâncarea neatinsă din pachetul adus de mama sa. Ieri, a reînceput calvarul pentru fosta candidată la fotoliul de la Cotroceni.

Elena Udrea a ajuns acasă, marţi seară, în complexul rezidenţial de lux “Stejarii”, din Bucureşti. S-a bucurat de confortul casei sale, după ce a trăit şapte zile şi şapte nopţi de groază într-o celulă mică, fără uşă la latrina turcească.

Fostul ministru a promis că va renova camera în care a fost "cazată" şapte nopţi
Fostul ministru a promis că va renova camera în care a fost "cazată" şapte nopţi

Apropiaţii săi spun că s-a spălat îndelung şi s-a grăbit să îşi vâre picioarele în papucii pufoşi şi comozi. “Cel mai mult s-a bucurat că a venit mama ei să o ia de la arestul Poliţiei şi că aceasta a decis să locuiască pentru o vreme cu ea şi să o ajute să treacă prin aceste momente grele. Mama Elenei este îngrijorată că fata ei nu a mâncat în arest, măcinată de gânduri. Acum, Elena vrea să se odihnească şi să se bucure cât mai mult de liniştea căminului ei. Mi-a spus că va scrie o carte”, ne-a povestit unul din apropiaţii fostului preşedinte al PMP. Aceeaşi sursă ne-a dezvăluit că Elena Udrea se va ţine de cuvânt şi va sponsoriza renovarea celulei în care a stat şapte zile, pentru viitoarele “locatare”. După o noapte în arest la domiciliu, ieri dimineaţă Elena Udrea a fost citată la DNA pentru declaraţii suplimentare despre denunţul pe care l-a făcut pe 30 ianuarie împotriva şefului SRI Florian Coldea, scrie Mediafax. A ajuns în jurul orei 9.30, îmbrăcată elegant, machiată discret, dar vizibil trasă la faţă şi sleită de puteri. A stat în sediul procurorilor anticorupţie circa patru ore. Elena Udrea va fi cercetată în arest la domiciliu în dosarul “Microsoft”, dar ieri Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a votat din nou pentru permiterea începerii cercetării penale şi pentru arestarea preventivă în alt caz, dosarul Bute, unde au apărut noi acuzaţii ale procurorilor DNA. Urmează un vot în plenul Parlamentului, probabil luni.

Aici este "închisă" acum Udrea

stejarii 0 jpeg

Elena Udrea se află în arest la domiciliu, din 17 februarie până în 17 martie, într-un apartament cu chirie din cel mai scump complex rezidenţial din România. În ”Stejarii”, cea mai ieftină chirie porneşte, conform unor surse din piaţa imobiliară, de la 2.000 de euro pentru un apartament de două camere. Complexul are centru de sport şi întreţinere, piscine şi este situat în inima pădurii Băneasa.

Conform deciziei judecătorilor, pe timpul arestului la domiciliu, Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau cu membri ai familiilor acestora, direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală. Dacă încalcă aceste interdicţii se poate întoarce în celulă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net