Elena Udrea, primul pachet în puşcărie

Ultima actualizare:
Aşa arată celula în care doarme de acum înainte Elena Udrea
Aşa arată celula în care doarme de acum înainte Elena Udrea

Elena Udrea (41 de ani) a primit, vineri (13 februarie), vizita mamei sale, Maria Veliceasa, în Arestul Poliţiei Capitalei. Aceasta este prima vizită pe care politicianul o primeşte după gratii.

Elena Udrea a primit primul pachet în puşcărie: chiftele, apă şi cafea! Mama fostului ministru a sosit la Cercetări Penale în jurul orei 9 şi i-a adus Elenei Udrea un pachet nu foarte consistent, semn că Elena Udrea mizează pe faptul că luni (16 februarie) ar putea fi eliberată din arestul preventiv. Mama ei, Maria Veliceasa, a sosit grăbită la Arestul Poliţiei Capitalei, împreună cu un apropiat, care a ajutat-o să care sacoşa în care se aflau alimente şi schimburi, potrivit romaniatv.net.


    Elena Udrea şi mama ei vor petrece împreună două oreFoto: Captura RTV
Elena Udrea şi mama ei vor petrece împreună două oreFoto: Captura RTV

Înainte de intrarea în clădirea în care se află arestul Poliţiei Capitalei, mama Elenei Udrea nu a făcut niciun comentariu. Vizita poate dura două ore, după ce pachetul adus pentru fostul ministru este atent verificat.

Ce drepturi are Elena Udrea, după gratii

Fostul ministru Elena Udrea se află de două zile în arestul Poliţiei Capitalei. Aceasta are dreptul la o vizită pe săptămână, în ziua de vineri, deoarece numele ei începe cu litera "U", însă discuţiile şi vizitele cu avocaţii pot avea loc în orice zi.

Elena Udrea, arestată preventiv

Miercuri (11 februarie), deputata Elena Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după denunțul lui Dinu Pescariu în dosarul Microsoft. Potrivit DNA, Elena Udrea este urmărită penal şi a fost reţinută pentru trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani.

Elena Udrea, de la lux, la condiţiile mizere ale puşcăriei

Elena Udrea şi mama ei vor petrece împreună două ore
Elena Udrea şi mama ei vor petrece împreună două ore

"Blonda de la Cotroceni" a trecut, peste noapte, de la lux la mizerie. Înainte de a intra în închisoare, Elena Udrea locuia într-un cartier de lux din zona Băneasa, unde chiria ajungea la aproximativ 3.000 de euro pe lună. În prezent, Elena Udrea nu mai are nicio casă pe numele ei. Ea a vândut ultima locuinţă la sfârşitul lunii octombrie, deoarece "aveam nevoie de bani".

Va amintim că, de patru zile, Elena Udrea are aceleaşi haine, aceeaşi lenjerie intimă şi a refuzat să mănânce hrana gătită la cazan, în puşcărie: fasole, varză, macaroane, orez cu lapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net