Elena Ceauşescu, sex cu unchiul lui Ion Iliescu? Culisele vieţii private ale celei mai puternice femei din România

Ultima actualizare:
Ion Iliescu s-a aflat în anturajul cuplului Ceauşescu, până a fost îndepărtat în anii 1970
Ion Iliescu s-a aflat în anturajul cuplului Ceauşescu, până a fost îndepărtat în anii 1970

Elena Ceauşescu a avut numeroşi amanţi în timpul căsniciei cu Nicolae Ceauşescu. Deşi subiectul a fost unul tabu pe perioada comunismului şi nici membrii securităţii nu aveau voie să vorbească despre asta, după Revoluţie detalii incredibile depre viaţa privată a soţiei dictatorului au ieşit la iveală.

Chiar dinainte de a-l cunoaşte pe Nicolae Ceauşescu şi a deveni soţia lui, Elena Ceauşescu a avut parte de mulţi peţitori. Prima ei iubire a fost chiar tatăl naisului Gheorghe Zamfir, pe care l-a cunoscut în satul natal. Când bărbatul a plecat la Bucureşti însă, relaţia lor s-a încheiat. Lenuţa a venit după el în Capitală, dar fără noroc.

Ajunsă aici, ea s-a implicat în mişcarea comunistă, când l-a cunoscut pe fratele lui Nicolae, Marin. Nici povestea lor de dragoste nu a durat mult: s-a terminat o dată cu plecarea acestuia în armată. Fiica lui Marin a povestit, în cartea "Nu regret, nu mă jelesc, nu strig", că Elena avea o slăbiciune pentru tatăl ei, "pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae şi cu care chiar flirtase o scurtă perioadă... Aşa ziceau gurile rele din familie şi îi mai reproşa şi mama la necaz lui tata, dar aşa, mai mult în glumă, luându-l peste picior: «De ce oare, Marine, n-ai luat-o tu, că salvai, dracu' , ţara de la urgie?!»”, conform adevarul.ro.După ce s-a căsătorit cu Nicolae Ceauşescu, Elena nu s-a potolit. Cea mai lungă şi intensă idilă a fost cu doctorul Abraham Schechter, medicul personal al familiei timp de 17 ani. Deşi şi acesta era căsătorit, medicul nu se sfia să o mângâie pe fund pe Elena chiar în faţa angajaţilor din casă. Schechter a murit în 1973, în condiţii suspecte. Oficial, el s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Floreasca, dar unii cred că a fost împins.  După sinucidere a fost „găsit” şi un bilet de adio, din care reieşea că medicul s-a aruncat de pe spital pentru că avea probleme cu soţia, care era foarte bolnavă.

A avut o relaţie şi cu unchiul lui Ion Iliescu


    Ion Iliescu s-a aflat în anturajul cuplului Ceauşescu, până a fost îndepărtat în anii 1970 Foto: inliniedreapta.net
Ion Iliescu s-a aflat în anturajul cuplului Ceauşescu, până a fost îndepărtat în anii 1970 Foto: inliniedreapta.net

Elena a avut o scurtă relaţie şi cu unchiul lui Ion Iliescu, Eftimie Iliescu, ilegalist comunist. 

Potrivit unui aghiotant al lui Nicolae, soţia sa s-a iubit cu un fizician, Ioan Ursu, care era coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste.

Nicolae Stan susţinea că Elena făcea totul pe faţă: ''La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, A ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă", mărturisea el într-un interviu.

O iubire interzisă ar fi trăit Elena şi alături de generalul Victor Atanasie Stănculescu. Acesta era unul dintre oamenii de încredere ai lui Nicolae Ceauşescu şi preferatul Elenei. Stănculescu a negat, însă, orice legătură amoroasă cu soţia dictatorului. Aghiotanţii cuplului prezidenţial afirmă, însă, că Stănculescu îi prezenta personal Elenei planurile de cercetare ştiinţifică ”îndelung, cam prea des şi totdeauna între patru ochi”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net