DJ-ul dispărut suferea teribil după ce s-a despărţit de iubită

Ultima actualizare:

    Alex Dumitrache are 32 de aniFoto: arhiva personală
Alex Dumitrache are 32 de aniFoto: arhiva personală

Un cunoscut DJ care mixa într-un club din Capitală a dispărut fără urmă! Alex Dumitrache, alias DJ Axu, a lăsat un mesaj de adio pe o pagină de socializare, iar de atunci e de negăsit. Au trecut 24 de ore de la dispariţia lui, iar apropiaţii îl caută neîncetat. Cei care-l cunoşteau bine spun că tânărul în vârstă de 32 de ani suferea teribil după ce se despărţise de iubita lui. DJ Wanda ne-a confirmat această variantă.

„Adio, prieteni! Ne vedem în altă viaţă decât asta. Iertarea nu îşi mai are rostul, faptul este consumat”, aşa sună ultimul mesaj al tânărului în vârstă de 32 de ani. Alex Dumitrache, cunoscut în cluburile din capitală ca Dj Axu. Acesta şi-a luat adio de la prieteni pe contul personal de socializare şi apoi a dispărut fără urmă. Mesajul a fost însoţit şi de o melodie cutremurătoare, „Take me to Church” a lui Hozier, ale cărei versuri, traduse, sună așa: „Du-mă la biserică / Voi venera ca un câine la altarul minciunilor tale, / Îţi vor mărturisi păcatele, iar tu nu-ţi poţi ascunde cuţitul, / Oferă-mi acea moarte fără de moarte / Doamne, Dumnezeule, lasă-mă să-ţi dau viaţa mea!”.

Surse apropiate familiei au declarat pentru Mediafax că problemele pentru Alex ar fi început în urmă cu un an, atunci când s-a despărţit de prietena lui.

„Eu cand am vorbit cu el imi spunea ca e vorba de fosta lui iubită care aceasta nu il poate ierta pentru că greşise faţă de ea şi el suferea cumplit din cauza asta pentru ca o iubea enorm”, a declarat un prieten anonim.

Și DJ Wanda are părerea ei: „Mi-a spus că şi-a pierdut dragostea vieţii lui”. Ea a declarat pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV că tânărul i-a povestit necazurile pe care le avea în dragoste.

„Am pus muzică  împreună acum 6 luni, în luna iulie anul trecut, au fost cam trei petreceri şi din nefericire am simţit un om care avea o suferinţă pentru că, necunoscându-mă foarte bine, mi-a spus ce-l apăsa şi se întâmplă lucrurile astea când ai o problemă gravă. Mi-a spus că este nefericit pentru că şi-a pierdut dragostea vieţii lui şi evident că am încercat să îl îmbărbătez să îi spun că e petrecere, e vară şi că oamenii se schimbă şi că poţi să întâlneşti pe altcineva. El mi-a spus că «Da, Wanda, dar probabil că n-ai iubit niciodată pentru că atunci când iubeşti cu adevărat nu poţi să treci peste asta» şi am văzut în faţa mea un om care efectiv suferea”, a povestit Wanda.

Dj-ul ar fi avut şi datorii la jocurile de noroc, iar acum 6 luni a decis să se mute în Braşov. A revenit la începutul anului în Capitală, iar surse apropiate artistului spun că ultima dată a fost văzut luni seară de un prieten căruia îi ceruse bani. Apropiaţii lui au început să trimită mesaje de încurajare pe Facebook, sperând ca tânărul să nu facă un gest necugetat.

„Se pare ca nu a fost deloc norocos în dragoste, l-am cunoscut cu mulţi ani în urmă, şi atunci trecea printr-o despărţire... Sper să reacţioneze că viaţa e un miracol, cu toate problemele ei, merita trăită!”, a mai spus un prieten anonim.

Familia lui Alex este în stare de şoc şi a apelat deja la oamenii legii pentru a-l găsi pe Alex. Parapsihologul Lucian Iordănescu este de părere că tânărul are nevoie de compasiune: „Are nevoie de înţelegerea celor din jur, pentru că el crede că suferinţa lui este atât de puternică încât trebuie să o împărtăşească şi altora, dar mai mult este şi o formă de şantaj emoţional pe care o practică cel care face treaba asta, şantajează pe ceilalţi obligându-i ca luând act de ce a pus el la cale să sufere şi ei cumva”.

Alex Dumitrache este un dj cunoscut mai ales în cluburile din Centrul Vechi din Capitală, acolo unde distrează oamenii, de la butoane, seară de seară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net