Disperarea unei românce al cărei copil a fost răpit de tatăl musulman

Ultima actualizare:

    Irina Vencu şi băieţelul ei Iosif-Hector, fericiţi, pe vremea când erau împreună  foto: adevarul.ro
Irina Vencu şi băieţelul ei Iosif-Hector, fericiţi, pe vremea când erau împreună foto: adevarul.ro

Irina Vencu, o arhitectă româncă stabilită în Elveţia, se luptă pentru a-şi recupera băieţelul răpit de tatăl său, iordanianul Hamzeh Buqaei. „Mergem la Zoo“, a fost pretextul sub care micuţul Iosif-Hector a fost luat din casă şi dus, fără acordul ei, în Iordania.

Cel mai amarnic regret al Irinei Vencu (36 de ani), o arhitectă româncă stabilită în Elveţia, este că şi-a lăsat băieţelul în vârstă de nici trei ani să plece cu tatăl lui la plimbare pe străzile din Zürich. „Mergem la Zoo“, a pretextat Hamzeh Buqaei (34 de ani), soţul Irinei, căruia ea îi intentase proces de separare cu două luni înainte, scrie adevarul.ro.

Se întâmpla în august 2015, iar de atunci, mama nu şi-a mai văzut copilul decât rar prin Skype. Hamzeh l-a luat şi l-a dus direct în Amman, capitala Iordaniei, în casa lui părintească. El a introdus divorţul şi i-a transmis Irinei că băieţelul Iosif-Hector nu va mai părăsi această ţară şi va trăi în legile iordaniene. De atunci, Irina nu mai are odihnă. Îl vede pe micul Iosif schimbat, tras la faţă, plâns, trist.

Totul despre drama româncei citiţi aici. 

image
image
image
image
image
image
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net