S-a predat! Deputatului Mihail Boldea nu i-a priit «vacanţa» în Kenya

Ultima actualizare:

    Parlamentarul şi-a  petrecut săptămâna  trecută în staţiunea  kenyană Malindi
Parlamentarul şi-a petrecut săptămâna trecută în staţiunea kenyană Malindi

Aşa cum a promis, s-a predat. Exact unde a anunţat: la Consulatul român din Nairobi, Kenya. Dacă deputatul Mihail Boldea se va ţine de cuvânt în continuare şi va arăta că nu a fugit şi că nu are nimic de ascuns, rămâne de văzut. Cert este că a spus adio locurilor exotice din staţiunile kenyene şi acum stă „la adăpostul" autorităţilor române, în aşteptarea biletului de avion care să-l aducă în ţară.

„Gaura de şarpe" despre care pomenea preşedintele Traian Băsescu în urmă cu două zile s-a dovedit a fi Kenya. Însă acum nu mai face plajă sau masaje şi nici nu se mai distrează în compania negreselor „full options".

De duminică seară, de când s-a predat, Mihail Boldea preferă să stea pe „teritoriul românesc" din Kenya, să nu rişte să rămână prin puşcăriile africane. „Ce fac când ajung în România? Mă duc la arest! Ce să fac? Să se aplice legea", a declarat Mihail Boldea, ieri, la Realitatea tv.

„Dacă sunt în România mă pot apăra în faţa acestui abuz a procurorilor DIICOT Galaţi. Ce se întâmplă la Galaţi nu va rămâne aşa. Eu nu rămân dator nimănui!", a mai spus fostul deputat, acuzat de ţepe imobiliare.

Fără imunitate parlamentară, dat în consemn la frontieră, cu mandat de arestare în lipsă emis pe numele său, cu sechestru asigurator asupra şase imobile şi cu familia acuzată de spălare de bani, Boldea a decis că e timpul să revină în ţară şi să-şi rezolve problemele.

«Vânat» de Băsescu de la distanţă

După două zile de discuţii prin intermediul presei, Boldea i-a dat dreptate preşedintelui Băsescu şi s-a predat. De teamă să nu fie reţinut de kenyeni pe aeroport, el a mers la Consulatul din Nairobi, în loc să se întoarcă singur în ţară.

23 martie. Preşedintele Traian Băsescu a declarat la bilanţul SRI că Boldea a fost localizat în Kenya şi că au fost începute procedurile pentru aducerea "în patrie" a deputatului fugar: "Ştim unde e, facem toate eforturile politice. În Kenya, acum. Nu ştiu unde va fi diseară". 23 martie. "Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Am venit cu avionul în Kenya şi am plecat cu maşina în Congo. Nu trebuie să mă caute ei, pentru că vin eu", i-a replicat Mihai Boldea preşedintelui, prin intermediul jurnaliştilor de la Gândul. 25 martie. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seara, că deputatul Mihail Boldea este "perfect localizat", dar interesul e să nu fie arestat în altă ţară. 25 martie. "Preşedintele are dreptate. Mă duc la Nairobi ca să mă predau de unul singur. Voi merge la consulat pentru a mi se face formele consulare, pentru a fi însoţit la avion şi a mă întoarce în ţară. Nu trebuie să vină ei după mine, vin eu acolo", spunea, duminică seară, la RTV, Mihail Boldea. 25 martie. Duminică seară, Boldea s-a predat autorităţilor române din Nairobi, Kenya.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net