Delirul unui politician: "Tinerii de la Untold invocă un ritual mistic"

Ultima actualizare:

    Festivalul Untold a strâns mii de tineri la Cluj
Festivalul Untold a strâns mii de tineri la Cluj

Festivalul Untold care zilele acestea a făcut aerul irespirabil în Cluj i-a încins minţile unui politician care a făcut declarţii absolut uluitoare pe pagina lui de Facebook. Mihai Seplecan, fost președinte al Consiliului Județean Cluj, în perioada iunie – decembrie 2015, susține că evenimentul care a strâns mii de tineri din toate colţurile lumii este un ritual masonic, unde este invocat AntiHristul.

Declaraţii halucinante făcute de Mihai Seplecan după cele trei zile de festival cu cele mai tari trupe ale muzicii electronice. Politicianul  a catalogat evenimentul drept un ritual masonic şi a făcut comparaţie cu revolta tinerilor după tragedia din Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 64 de tineri. Mai grav este că politicianul este conştient de cuvintele pe care le-a aşternut pe Facebook, dar îşi asumă tot. Iată textul integral al lui Mihai Seplecan:   

"Tinerii frumoşi şi sclavi au uitat când urlau după Colectiv că vroiau spitale, acum sunt de acord că megacorporatiile satanico-masonice să cheltuiască milioane de euro pe aducerea unor artişti membri illuminati, ei susţinând prin cumpărarea biletelor acest megaritual MASONIC. Păi nu îşi merită soarta atunci? La acest eveniment se vehiculează pe lângă invocarea AntiHristului ( asta înseamnă titlul UNTOLD- pentru cunoscători) spălarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei şi sume enorme de bani. În momentul actual, omul nu este altceva decât un robot în carne şi oase un suflet mort într-un corp încă viu dar plin de boli şi păcate.

Politicianul a stârnit un val de critici pe Internet după mesajul publicat
Politicianul a stârnit un val de critici pe Internet după mesajul publicat

Toată construcţia socială actuală, bazată pe competiţie şi pe libertinajul asta defect, nu face decât să ne îndepărteze de ceva sacru, pur. Fugă şi disperarea după bani, bani şi iar bani. Să se întâmple toate acestea, au trebuit şterse valorile sănătoase din mintea şi inima unui om, că apoi, să se înlocuiască cu chestii simple pe care le poate pricepe rapid orice individ dezumanizat. Conduşi de teamă, răutate, invidie, disperare marea majoritate a oamenilor au ajuns nişte numere sau roboţi. Nişte rotiţe, care sunt folosite pentru că acest mecanism al răului în lume să triumfe. E trist până la ţipat şi lacrimi, dar triumfă. Pământul este locul necuratului majoritatea oamenilor aparţinându-i şi servindu-i direct sau indirect, ştiind sau neştiind. Sunt oameni, care azi se văd treziţi şi mâine , le observi somnul adânc", a scris el.

Politicianul, pus la zis de sute de oameni  

Mihai Seplecan a reuţit prin mesajul său să provoace un adevărat scandal pe pagina lui de socializare, în care tinerii care au văzut ce a publicat i-au recomandat, ajutor specializat de urgenţă."Îi vezi, cum simplă lor existenţa de zi cu zi nu este altceva decât o susţinere etapizată a răului. Apoi, fiecare se uită în stânga şi-n dreapta căutând ţapi ispăşitori de parcă şi-au spart toate oglinzile din casă. Demenţă în masă, livrată prin televizor, ziare, filme, muzică, internet, şcoală, cluburi, etc. Apoi, aceste persoane cu sufletul vândut diavolului care îţi explică , cum e perfect normal într-o societate modernă să întreţii relaţii sexuale între persoane de acelaşi sex, să te droghezi, să fumezi, să bei peste măsură, să furi, să minţi, etc. În alte ţări au legalizat sexul cu animalele, necrofilia şi multe altele. Şi uite aşa, rămânem fără bărbaţi şi apar tot felul de băieţei caraghioşi, fiţoşi, figuranţi. Aşa a apărut femeia care este puternică doar cu cracii goi, deschişi şi ţăţe puse, botoxată, disperată după un bătrân şi burtos potent financiar. Morţi ce respiră, cam la asta se reduce societatea românească. Ce să mai zice ce există în alte ţări. Destul de greu de readus la viaţă aceşti roboţi. Toate sunt lumeşti, trecătoare şi deşertăciune.Nu judec şi nu condamn viaţă nimănui, pur şi simplu cineva trebuie să le spună locul în care se află şi derapajul sufletesc ce creşte în ei. De aici vine totul de la suflet. Nimeni nu mai este liniştit, fericit, mulţumit, împlinit. Oare de ce??? Nu văd un viitor strălucit, vor urmă perioade grele cu războaie, foamete, greutăţi, certuri, răutăţi, dezbinări şi destrăbălare totală. Dar bucuroşi le ducem toate.Vreau să ştiţi că cea mai bună zi în care trebuie să încercaţi să va schimbaţi viaţă este ziua de azi.Mâine nu va aparţine, doar Domnul e stăpân peste ea. Şi staţi liniştiţi cei care îmi scrieţi, mă intreabati, mă judecaţi, mă huliţi sau mă condamnaţi, nu dorm în biserica, dar m-am trezit cu rugăciuni şi adorm cu ele. Pace vouă şi sufletelor voastre! Amin", a încheiat Seplecan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net