De la 1 octombrie încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2016

Ultima actualizare:

    Loteria Vizelor 2017. Te poți înscrie până la 3 noiembrie 2015foto: arhivă Click!
Loteria Vizelor 2017. Te poți înscrie până la 3 noiembrie 2015foto: arhivă Click!

Vești bune pentru cei care doresc să emigreze în America! Ambasada SUA a anunţat că programul ”Loteria Vizelor” (Diversity Visa) 2016, începe la 1 octombrie. România face parte din țările participante la acest program, prin care SUA pune la dispoziție vize de rezindență permanente.

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii anunță că participanţii care sunt selecţionaţi prin loterie (“selectees”) trebuie să îndeplinească cerinţe simple, dar stricte, pentru a se putea califica pentru o viză Diversity Visa (DV). Persoanele selecţionate sunt alese printr-o tragere la sorţi aleatorie făcută de un computer.

Vizele DV sunt distribuite pe şase regiuni geografice şi nici o ţară nu poate primi într-un an mai mult de şapte la sută din numărul total de vize DV disponibile în fiecare an.

România este una dintre țările participante.

Fiecare solicitant trebuie să îndeplinească cerinţa programului DV de educaţie/experienţă în muncă având fie:

· diplomă de bacalaureat sau echivalentul educaţiei liceale în S.U.A., definit ca absolvirea a 12 clase elementare şi secundare;

SAU

· doi ani de experienţă în muncă în ultimii cinci ani într-o ocupaţie care presupune cel puţin doi ani de pregătire profesională sau experienţă pentru a profesa. Pentru a determina calificarea pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date O*Net Online a Departamentului Muncii al S.U.A.

Perioada de înregistrare

Înregistrările în programul DV-2016 trebuie transmise electronic la www.dvlottery.state.gov de la amiază, ora de vară a coastei de est (EDT) (GMT-4), a zilei de miercuri, 1 octombrie 2014, la amiază, ora de iarnă a coastei de est (EST) (GMT-5), a zilei de luni, 3 noiembrie 2014. Nu aşteptaţi până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a participa, deoarece cererea mare poate conduce la întârzieri ale accesului la pagina de internet. Nu vor fi acceptate înregistrări întârziate sau pe hârtie. Legea permite numai o singură înregistrare de către sau pentru fiecare persoană transmisă în perioada de înregistrare.

Departamentul de Stat foloseşte o tehnologie sofisticată pentru a detecta înregistrările multiple.

Solicitanţii principali cu mai mult de o înregistrare vor fi descalificaţi.

Completarea Cererii de Înregistrare Electronică în Programul DV-2016

Transmiteţi Formularul de Înregistrare Electronică Diversity (formularul de înregistrare E-DV sau DS-5501) online la www.dvlottery.state.gov.

Înregistrările incomplete nu vor fi acceptate. Nu există nici o taxă de participare în programul DV.

Este deosebit de important să păstraţi pagina de confirmare şi numărul unic de confirmare. Fără aceste informaţii nu veţi putea accesa sistemul online care vă va informa despre statutul înregistrării dumneavoastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net