Fratele uneia dintre dansatoarele moarte în incendiul de la Constanţa: «Au ţipat până în ultimul moment, dar pompierii nu s-au dus după ele»

Ultima actualizare:

    Micky
Micky

Fratele lui Michy, una dintre dansatoarele care şi-a pierdut viaţa în incendiul produs la restaurantul Beirut, de la Constanţa, susţine că fetele au fost conştiente până în ultima clipă de viaţă. Bărbatul susţine că fetele au strigat tot timpul după ajutor, dar pompierii au refuzat să intre şi să le salveze.

Două dansatoare şi o cântăreaţă şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seara, într-un incendiu izbucnit la restaurantul Beirut, din Constanţa. Fratele uneia dintre dansatoare susţine că fetele au fost conştiente şi că au strigat după ajutor până în ultima clipă. Bărbatul susţine că pompierii au refuzat să intre şi să le salveze pe fete

"Nu mi-a venit să cred că nu mai este. Era inevitabil. Asta e, inevitabilul s-a produs. Eu eram şi frate şi mamă şi tată pentru Michy. Eu le-a crescut de mici. Le-am dat la şcoli şi la facultăţi. De când a murit mama, eu le-am crescut pe ea şi pe sora ei. Ultima dată am vorbit cu ea joia trecută. Sărbătorile le făceam numai împreună. Michy era o fată plină de viaţă, pe ea nu o vedea nimeni, niciodată tristă. A învăţat să danseze singură şi tot singură îşi făcea ţinutele pentru scenă. Nu am crezut nicio clipă că nu vor putea fi salvate. Distanţa era mică, dare le nu au putut ieşi. Am înţeles că au ţipat până în ultimul moment să le salveze, dar că pompierii nu au intrat să le salveze", a declarat bărbatul la Antena Stars.

Fratele dansatoarei a spus că sora sa nu avea un iubit oficial şi că lupta ca să-şi facă o carieră în avocatură.

"Michy n-a avut niciodată un iubit. Pe primul plan, era cariera. Anul acesta, urma să termine masterful. Dansul era doar o pasiune.Lupta să ajungă avocată, era visul ei", a mai spus acesta.

Fratele dansatoarei spune că principalul vinovat de tragedia produă este patronul restaurantului, pentru că nu a luat măsuri de prevenţie. Cu toate astea, bărbatul spune că şi autorităţile au partea lor de vină pentru că au acordat autorizaţii de funcţionare localului fără verificări prealabile.

"Proprietarul restaurantului este vinovat pentru că nu şi-a luat nicio măsură de precauţie. Autorităţile sunt şi ele vinovate pentru că au dat autorizaţii de funcţionare fără sa vadă dacă este totul în ordine", a încheiat fratele dansatoarei.

VIDEO Trei oameni au murit într-un incendiu produs la un restaurant din Constanţa

VIDEO Cine sunt fetele care au murit în tragedia de la Constanţa

FOTO A scăpat din infern, dar medicii se luptă să o ţină în viaţă! Dansatoarea, adusă la Bucureşti este în stare critică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net