Dă 5.000 € pe lună ca să gătească în vila ministrului Eugen Teodorovici

Ultima actualizare:
Localul este intim, cu  doar 30 de locuri, mesele  fiind aşezate la parter
Localul este intim, cu doar 30 de locuri, mesele fiind aşezate la parter

Cum ar fi să iei prânzul sau cina în casa unui ministru? Ei bine, asta se poate rezolva imediat! Vila şefului de la Finanţe, Eugen Teodorovici, a devenit restaurant, iar patroana îi plăteşte o chirie de 5.000 de euro pe lună.

Pe strada Crişana, din Capitală, la numărul 21, se ridică o casă impresionantă. Are trei etaje, cramă, beci şi se întinde pe o suprafaţă de 440 mp. Un adevărat palat. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, 44 de ani, este proprietarul lui din 2007.

Aici este crama, unde  se mănâncă jambon  şi se bea sangria
Aici este crama, unde se mănâncă jambon şi se bea sangria

Ca să pună mâna pe el, dar şi pe alte imobile, acesta s-a îndatorat la bănci. Declaraţia de avere arată că are de achitat un împrumut de 812.000 €. Cum salariul său nu depăşeşte 5.400 de lei, Teodorovici se descurcă din chirie. Şi-a transformat vila boierească în restaurant, astfel că lună de lună primeşte câte 5.000 €.

Restaurantul  se află pe strada  Crişana, nr. 21
Restaurantul se află pe strada Crişana, nr. 21

“Timp de 17 ani am trăit în Spania, iar de anul trecut m-am întors, împreună cu familia, în ţară. Acolo am avut un disco-bar, iar aici am deschis un restaurant cu specific spaniol. La început nu am avut clientelă şi abia reuşeam să achit cheltuielile, acum, însă, merg pe profit”, ne-a mărturisit Angelica Ilie, 39 de ani, proprietara Restaurantului Pata Negra.

Angelica  a pregătit tibon  de viţel pentru  fotbalistul Cristi  Tănase. Un kg  costă 270 lei
Angelica a pregătit tibon de viţel pentru fotbalistul Cristi Tănase. Un kg costă 270 lei

Potrivit Registrului Comerţului, aceasta este asociată chiar cu mama ministrului, Iulia Teodorovici. ”Am ajuns să închiriez vila şefului de la Finanţe prin nişte cunoştinţe, dar am băgat în renovare 50.000 €. Omul a venit aici o dată ca să ia masa, s-a uitat, dar nu a zis nimic. E un tip sobru şi tăcut”, ne-a dezvăluit Angelica, care are contract cu ministrul pentru doi ani.


    Angelica  a pregătit tibon  de viţel pentru  fotbalistul Cristi  Tănase. Un kg  costă 270 leiFoto: Dorin Constanda
Angelica a pregătit tibon de viţel pentru fotbalistul Cristi Tănase. Un kg costă 270 leiFoto: Dorin Constanda

Restaurantul a fost protagosnistul primei ediţii din emisiunea ”Vine cheful”!, de la PRO TV, astfel că e mai mereu plin. Clienţii preferă fructele de mare, sepia, viţelul şi jambonul, toate aduse din Spania. Timp de cinci ani, tot aici a fost deschis localul ”Casa Mariean”, pe care-l deţinea soacra demnitarului.

Eugen Teodorovici a devenit ministrul Finanţelor după demisia lui Darius Vâlcov
Eugen Teodorovici a devenit ministrul Finanţelor după demisia lui Darius Vâlcov

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net