Cuţitarul din Timişoara: «Am ucis prostituata că mi-a zis să termin mai repede»

Ultima actualizare:

    Mândrilă a fost arestat,  vara trecută, după ce a înjunghiat trei  femei într-o singură zi, pe stradă (Foto: Sebastian Tătaru)
Mândrilă a fost arestat, vara trecută, după ce a înjunghiat trei femei într-o singură zi, pe stradă (Foto: Sebastian Tătaru)

Vara trecută, a terorizat toată Timişoara când, într-o singură zi, a înjunghiat mai multe femei pe stradă. În arest, şi-a asumat şi o crimă. O prostituată care fusese găsită moartă cu o zi în urmă. Acum, Aurel Mândrilă, zis şi „Jack Spintecătorul" de Timişoara, scoate la iveală detalii halucinante despre motivul crimei.

Aurel Mândrilă, condamnat în trecut pentru tentativă de omor, este originar din zona Moldovei şi a ajuns în Banat pentru a căuta un loc de muncă.

Aici s-a îndrăgostit de o fată, zisă Vida. Vara trecută fata l-a părăsit, dar Mândrilă a plecat să o caute într-o localitate de la marginea Timişoarei. La ieşirea din oraş spre Şag, Mândrilă a văzut o prostituată „micuţă de statură, cu părul blond, prins la spate", care „lucra" în zonă.

Tânărul a abordat-o şi s-au înţeles să întreţină relaţii sexuale orale şi normale în schimbul sumei de 50 de lei. Mândrilă a dat banii, iar cei doi s-au retras 150 de metri de la drumul principal, în întuneric. În timpul actului sexual, cei doi au văzut că trece cineva prin zonă şi s-au retras după nişte tufe, unde au continuat. Potrivit procurorului care a instrumentat cazul, acesta a fost momentul în care a izbucnit totul.

„Cum inculpatul avea probleme de erecţie, femeia i-a reproşat că durează prea mult şi pierde alţi clienţi şi a vrut să plece. Inculpatul s-a enervat şi a strâns-o de gât până i-a dat banii înapoi. A urmat o altercaţie, iar inculpatul şi-a pierdut cumpătul şi i-a aplicat femeii o lovitură de cuţit în abdomen", arată procurorul care a anchetat cazul. Aceeaşi sursă mai spune că prostituata a fost lăsată într-o baltă de sânge, iar Mândrilă şi-a continuat drumul, oprind la un local pentru a bea o bere. Tot aici, criminalul a folosit o parte din bere pentru a se spăla pe mâini de sânge.

A înjunghiat trei femei pentru că «a fost înşelat»!

Trei femei din Timişoara au ajuns la spital, la intervale diferite, după ce au fost înjunghiate pe stradă de un necunoscut. După cea de-a treia victimă, Aurel Mândrilă a fost reţinut de poliţişti şi a recunoscut toate atacurile.

simeon stalpnicul png

"Am suferit o decepţie în dragoste! Am fost înşelat! Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile", a mărturisit agresorul. Cu o zi înainte de asta, ucisese o prostituată pentru că i-a cerut să finalizeze mai rapid actul sexual.

În timpul anchetei, poliţiştii au găsit asupra lui Mândrilă un bilet pe care scria „Voi ucide până voi vorbi cu Vida!". Criminalul este acum după gratii, judecat pentru omor şi riscă ani grei de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net