Cum a făcut avere de milioane de euro preotul-cântăreţ Pomohaci

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci are o  imagine de om sfânt în  rândul credincioşilor
Cristian Pomohaci are o imagine de om sfânt în rândul credincioşilor

A strâns o avere impresionantă: maşini de lux, bani şi apartamente în mai multe oraşe din ţară. Click! a aflat cum a făcut bani Cristian Pomohaci, preotul-cântăreţ acuzat de pedofilie şi anchetat de procuratură.

Numele preotului - cântăreţ Cristian Pomohaci (48 de ani) este pe buzele tuturor de câteva săptămâni bune. Un tânăr l-a acuzat că ar fi vrut să-l plătească pentru sex. Cristian Pomohaci şi-a început cariera de preot în localitatea Moşuni, judeţul Mureş, unde slujeşte de 18 ani. Este preot paroh al Bisericii Moşuni-Veţa, cu hramul Sf. Nicolae. Astăzi, preotul are o avere impresionantă. Potrivit ziardecluj.ro, Pomohaci, considerat preotul săracilor, deţine apartamente în mai multe oraşe din ţară, 8 dintre ele fiind în Cluj, în valoare de 1,2 milioane de euro. Unul dintre ele este situat în imobilul de pe strada Horea 33. La etajul întâi, apartamentul numărul 12, situat în blocul lipit de clădirea Facultăţii de Litere, este ideal pentru a fi închiriat. Preotul suspendat a mai achiziţionat patru apartamente la numerele 3, 17, 25 şi 33, situate pe strada Moţilor 71-73. Imobilul se află la nici 5 minute de centrul Clujului, iar pentru 3 dintre ele Pomohaci a plătit în 2008 nu mai puţin de 480.000 de euro, conform aceleiaşi surse. Celelalte trei se află în alte zone din oraş. Se spune că mai are apartamente în Braşov, Timişoara şi Bucureşti. De unde avea preotul atâţia bani? Este întrebarea care îi frământă pe mulţi.Ei bine, Click! a aflat cum a reuşit preotul să pună ban pe ban. “A început cu un magazin la ţară, în satul Moşuni, unde slujeşte. Uleiul şi făina pe care i le aduceau enoriaşii le vindea apoi în magazinul lui”, ne-a povestit un apropiat al preotului, care preferă să rămână anonim. Un reportaj realizat de Pro Tv în 2011 arăta cum preotul revindea şi lumânările. El îi punea pe oamenii amărâţi care veneau la el cu o problemă să cumpere zeci de lumânări, 20-30-50 de bucăţi, în funcţie de cât de mare era problema. Apoi le repunea pe tarabă pentru a fi vândute. Din alte surse am aflat că şi imaginea lui Pomohaci de la concerte este “fabricată”. Adică, femeile care se înghesuie pe scenă cu braţele pline de flori ar fi aduse chiar de preotul-cântăreţ cu un autocar închiriat pe banii lui, povestesc surse din muzica populară, care au fost martore la numeroase spectacole.

Poate face până la un an de puşcărie

Dosarul în care preotul Cristian Pomohaci e cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor a fost preluat de Parchetul General, după ce a fost deschis de procurorii din Tg. Mureş. Potrivit procurorilor, se fac cercetări pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. Fapta se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă. Arhiepiscopia din Alba l-a suspendat pe Pomohaci pentru 30 de zile.

Stareţul Mănăstirii Prislop, acuzat de avansuri homo

simeon stalpnicul png

După cazurile Pomohaci şi Bărlădeanu, episcopul Huşilor, de data aceasta un stareţ de mănăstire e anchetat de superiorii săi, după ce i-ar fi dezvăluit unui fost călugăr că este homosexual. Este vorba de Părintele Celestin, stareţ al Mănăstirii Prislop din Maramureş. După ce a fost abordat pe o reţea de socializare de un bărbat care i-a făcut avansuri într-un mod explicit, călugărul a acceptat să se vadă cu acesta la mănăstire. Între timp au ieșit la iveală amănunte despre “flirt”. Totul a fost o capcană întinsă starețului de un fost călugăr care, după ce a făcut plângere la Episcopia Maramureşului şi nu s-au luat măsuri, a decis să facă totul public. Preotul Celestin a recunoscut atunci că a avut discuţiile cu celălalt bărbat. Stareţul susţine acum că este victima unei răzbunări. Reprezentanţii Episcopiei Maramureşului au decis abia acum să intervină în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net