Culegi zmeură şi ai 5.200 de lei pe lună

Ultima actualizare:

    Angajatorii străini caută români prin EURES
Angajatorii străini caută români prin EURES

Portugalia, Marea Britanie, Germania, Irlanda şi Belgia sunt câteva dintre ţările care recrutează personal prin reţeaua europeană de ocupare EURES. Au locuri de muncă disponibile pentru personal medical şi tehnic, dar şi la cules de zmeură.

În Belgia, o companie din sectorul metalurgic este în căutarea unui proiectant tehnic experimentat pentru construcţii metalice. Se cere diplomă de licenţă în electromecanică şi inginerie industrială, cunoaşterea limbii engleze la nivel avasat. Salariul este de 12,60 euro brut pe oră şi se acordă bonus la final de an şi indemnizaţie de concediu. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă de 40 de ore pe săptămână. Persoanele interesate pot trimite CV în limba engleză la adresele de e-mail: jelle@laeremansgeert.be şi annelies.thomas@vdab.be.

Marea Britanie are nevoie de asistenţi medicali

Pentru Marea Britanie sunt căutaţi 20 de asistenţi medicali generalişti care să aibă grijă de pacienţii cu scleroză multiplă, Parkinson şi Huntington. Candidaţii trebuie să deţină diplomă de asistent medical generalist, să fie înregistraţi în colegiul asistenţilor medicali din Anglia sau înregistrarea să fie în curs de procesare, să fie eligibili să lucreze în această ţară şi să vorbească limba engleză cel puţin la nivelul B1. Se vor lucra 37,5 ore pe săptămână, iar salariul va fi de 14 - 15 lire pe oră, în timp ce salariul net pe an va fi de cel puţin 27.300 de lire. Biletul de avion va fi suportat de angajator. Perioada contractuală este nedeterminată. Persoanele interesate pot trimite CV model Europass în limba engleză la info@casenterpriseprojects.net.

În Portugalia, 400 de joburi în agricultură

În Portugalia, sunt disponibile 400 de locuri de muncă pentru culesul zmeurei. Se cer: capacitate de muncă, minimum şcoala primară, experienţă, precum şi disponibilitate pentru muncă sezonieră (două, trei luni). Cei interesaţi trebuie să aibă cunoştinţe de bază de limba engleză, spaniolă sau portugheză. Salariul brut este cuprins între 842 şi 1.192 pe lună şi se lucrează şase zile pe săptămână.

Electricieni şi tehnicieni în Germania

O companie din Germania recrutează un electrician a cărui activitate va consta în instalarea sistemelor şi echipamentelor electrice, iar activitatea se va desfăşura pentru companiile Audi şi Edeka. Se cer calificare, experienţă şi cunoştinţe de limba germană la nivel A2. Salariul oferit va fi precizat în momentul interviului. Tot în Germania, se caută un tehnician fizică de laborator pentru fabricarea matriţelor pentru fibre optice. E nevoie de calificare, experienţă şi cunoştinţe bune de limba germană, engleză sau rusă. Un alt angajator german recrutează patru operatori maşini şi instalaţii optice pentru pregătirea şi utilizarea acestora. Contractele vor fi pe o perioadă de 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru va fi cu normă întreagă, de 40 de ore pe săptămână, şi se lucrează în schimburi.

Tehnician dentar în Irlanda

În Irlanda este disponibil un post de tehnician dentar, într-un laborator cu multe comenzi. Sunt necesare experienţă în domeniul proteticii medicale şi calificare în domeniu. De asemenea, candidaţii trebuie să vorbească limba engleză cel puţin la nivel mediu (B2). Salariul oferit este între 30.000-35.000 de euro pe an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
plata impozit 2020 2 jpeg
GORGHIU jpg
doctorul mircea beuran jpeg
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net