Cu ţigara în RATB. Sare la bătaie şi-şi dă chiloţii jos pentru că e filmată în timp ce fumează în tramvai VIDEO

Ultima actualizare:

    Femeia care și-a aprins țigara în tramvai s-a înfuriat că e filmată și a sărit la bătaiecaptură: Facebook
Femeia care și-a aprins țigara în tramvai s-a înfuriat că e filmată și a sărit la bătaiecaptură: Facebook

După ce o femeie a fumat o țigară electronică într-un autobuz și a fost agresată verbal și fizic de câțiva pensionari deranjați de tupeul ei, iată că o altă femeie a fost filmată într-un vehicul RATB, în timp ce și-a aprins o țigară, de data aceasta, clasică.

La două zile după apariția în presă a unei filmări șocante, în care o femeie fumătoare de țigară electronică, într-un autobuz din București, a fost luată la bătaie de un pensionar, un nou caz șochează opinia publică. De data aceasta, este vorba de o altă femeie care își aprinde o țigară clasică în tramvaiul 24.

Și-a dat chiloții jos de față cu fiul minor

Înregistrare video realizată de Mihai Mateaş

Unul dintre călători a decis s-o filmeze, moment în care femeia și-a pierdut cumpătul, l-a înjurat și a sărit la bătaie. Prietena ei a încercat s-o tempereze, însă fără succes, ea lovindu-l pe cameramanul amator de câteva ori. Întreaga întâmplare a fost filmată și relatată de Mihai Mateaș pe Facebook.

"În tramvaiul 24, în spatele vagonului, o femeie bravează în fața însoțitoarei sale și a propriului fiu: ”Da'-n .... mea, ce-mi face? Cine? Dacă eu vreau să fumez, fumez! Dă-i, fă, în .... mea pe toți, că dacă vine și te fură în autobuz, nu sare nimeni. N-are curaj atuncea! Ia să vezi cum îmi aprind eu țigare!”. Însoțitoarea sa încearcă să o descurajeze: ”Are oglinzi, fă, șoferul. Știu eu că are”. Doamna ezită, cu țigara atârnând în colțul gurii, neaprinsă: ”Stai, fă, nu vezi că-i stinsă? Ce, n-am voie? O aprind când cobor!”, a povestit tânărul pe binecunoscuta rețea socială.

Înjurături și amenințări pentru că e filmată

Femeia și-a aprin țigara, dar în momentul în care și-a dat seama că cineva o filmează cu telefonul mobil a devenit foarte recalcitrantă. A început să vorbească urât și să-l amenințe cu bătaia.

"Încă nu filmez. N-are rost. Poate n-o aprinde. Dar stai! A făcut-o! S-a mutat pe scaunul de vizavi, făcând schimb cu însoțitoarea sa. Se simte deja mirosul de fum. Apăs butonul roșu și îndrept telefonul spre dânsa. După puțin timp, se prinde și mă întreabă dacă o filmez. Îi răspund că da. ”De ce?”, continuă. ”Pentru că fumați în tramvai!”, îi răspund. ”N-ai mai văzut femei?”. ”N-am mai văzut femei care fumează în tramvai”. Mă apropii, s-o filmez de aproape. Ascunde discret mâna dreaptă, cu țigara și, după un moment de confuzie, începe să devină agresivă. ”Nu ai voie să mă filmezi!”, ”Fumez unde vrea .... mea!”, ”Poponarule!”, ”Boschetarule!”, ”Vrei să-ți rupă picioarele țiganii, bă?”, ”Vrei bătaie aici, în Buzești?” sunt doar câteva mostre din discursul femeii, a mai relatat Mihai Mateaș.

L-a atacat pe "cameraman" și și-a expus organele genitale în public

Scoasă din sărite de tupeul tânărului, care a continuat s-o filmeze în ciuda amenințărilor primite, fumotoarea din tramvai a schimbat strategia. Ea și-a dat chiloții jos pentru a-l intimida și a-l determina să oprească filmarea, însă momentul nu a putut fi înregistrat din lipsă de memoria a telefonului.

"Următorul pas: sare la bătaie. Vrea să-mi smulgă telefonul din mână. Îl feresc. Continui să filmez, cu intermitențe, pentru a mai elibera din spațiul de pe card. Filmez vertical - urâtă alegere - dar doar așa puteam să-mi folosesc și mâna stângă, ca să resping ”atacurile”. Începe să devină tot mai agresivă, tot mai vocală și tot mai violentă. De la un punct, aruncă țigara, pentru a avea ambele mâini la dispoziție pentru atacurile asupra telefonului meu. La un moment dat se dezgolește și-mi arată... (n.r. organul genital). Mie și celorlalți călători. Apoi, nemulțumită de vizibilitatea redusă pe care o are de pe scaun, se ridică, își dă pantalonii jos și o arată în toată splendoarea. Mai mult, și-o bate cu palma, plescăitul umple vagonul. Spre binele meu, al vostru și al tuturor, acel moment nu mai apare în filmare, pentru că mi se umpluse memoria și telefonul a refuzat să continue înregistrarea. Fiul său o imploră, din spatele tramvaiului, să înceteze. Prietena sa încearcă în tot acest timp să o oprească din a mai urla și a mă ataca. În cele din urmă, încă înjurând, coboară la Piața Matache".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net