AUDIO Cristian Cioacă începe luni serviciul la Poliţia Piteşti!

Ultima actualizare:

    Cioaca şi Elodia
Cioaca şi Elodia

Cristian Cioacă se întoarce de luni la serviciu şi va lucra la departamentul logistică din cadrul Inspectoratului Poliţiei Muncipiului Piteşti.

Condamnat în primă instanţă la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, poliţistul va fi judecat în libertate, dar sub control judiciar. Decizia a fost luată vineri de magistraţii Curţii de Apel Piteşti în baza noului Cod Penal.

Cristian Cioacă a ieşit din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi, vineri seară, fiind aşteptat de Vasile Ene, cumnatul său, şi condus acasă la mama sa, în localitatea Albota.

La eliberare Cristian Cioacă a preferat să nu dea declaraţii şi a spus doar că îi este foarte dor de fiul său Patrick, acum în vârstă de 8 ani.

Cristian Cioacă are de respectat mai multe reguli dacă vrea să rămână în libertate cel puţin până la pronunţarea unei sentinţe definitive.

Se va întoarce la serviciu, urmând să îşi îndeplinească sarcinile strict în subordinea şefului instituţiei. Cioacă nu va avea dreptul să poarte armament şi nici să desfăşoare activităţi de cercetare penală.

simeon stalpnicul png

Cazul "Elodia" a fost cel mai mediatizat din istoria României. Avocata a dispărut în noaptea de 29/30 august 2007, iar soţul ei Cristian Cioacă a fost considerat de la început principalul suspect.

Procurorii au precizat în rechizitoriu că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, Cristian Cioacă şi Elodia Ghinescu s-au certat din cauza infidelităţilor din cuplu, moment în care poliţistul a lovit-o pe Elodia, iar aceasta a decedat.

În acelaşi rechizitoriu, se mai arată că poliţistul Cioacă ar fi dus trupul soţiei sale în cada băii principale din locuinţă, unde l-a tăiat în bucăţi, pentru a-l putea transporta mai uşor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net