Cristian Pomohaci, sărutat pe gură de un bărbat la un concert

Ultima actualizare:

    Preotul Pomohaci, pupat pe gură de un bărbatCaptură Youtube/Acces direct
Preotul Pomohaci, pupat pe gură de un bărbatCaptură Youtube/Acces direct

Cristian Pomohaci o duce bine-mersi după scandalul sexual în care a fost implicat. A susținut un nou concert pe 19 iulie, la Târgu Mureș, unde a venit însoțit de Marius, fiul pe care l-a adoptat.

Înainte de a intra pe scenă, preotul a așteptat să i se deschidă ușa de la mașină. A confundat Palatul Culturii din localitate cu Biserica și și-a făcut cruce înainte să intre în incintă. A fost, mai întâi, întâmpinat de un bărbat care i-a pupat mâna. 

Pomohaci a avut timp și de aroganțe. O mamă cu un copil în brațe s-a apropiat de preot, dar acesta nu a zăbovit prea mult. „Nu stau, că zice lumea că sunt pedofil!” După ce s-a mai salutat cu câțiva admiratori, Pomohaci a urcat pe scenă în aplauzele celor câteva sute de spectatori. Printre ei, un fan a venit îmbrăcat cu un tricou albastru inscripționat cu un mesaj de susținere. „Îl susținem pe părintele Pomohaci. Vrem dreptate pentru părintele Cristian Pomohaci.”

La finalul evenimentului, Pomohaci a primit numeroase buchete de flori, dar și un sărut pe buze din partea unui bărbat. „Vă mulțumesc din toată inima!”, a mai avut timp să spună Pomohaci, după care s-a urcat în masină și a plecat. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net