VIDEO Borcea va împleti mături la puşcăria din Slobozia

Ultima actualizare:

    Penitenciarul  Slobozia are atelier  de împletit coşuri şi  mături, aşadar Cristi  Borcea va învăţa o  nouă meserie (Trucaj: Click!)
Penitenciarul Slobozia are atelier de împletit coşuri şi mături, aşadar Cristi Borcea va învăţa o nouă meserie (Trucaj: Click!)

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din penitenciar. Au vrut să ispăşească pedeapsa la Poarta Albă, alături de Gigi Becali, însă, nu le-a mers. Cristi Borcea şi fraţii Becali au fost mutaţi, ieri, la închisoarea din Slobozia.

Înainte să afle că vor fi încarceraţi, o parte din "greii fotbalului" au încercat să-şi aranjeze lucrurile. Şi-au mutat domiciliul din Bucureşti, respectiv Ilfov, la Constanţa. Credeau că dacă vor ajunge la puşcărie, vor reuşi să-şi ispăşească pedeapsa alături de Gigi Becali, la Poarta Albă, acolo unde condamnaţii beneficiază de regim semideschis.

Închisoarea în care cei trei au fost mutaţi are regim închis, iar deţinuţii sunt strict supravegheaţi

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Este adevărat că au ajuns unde şi-au dorit. Însă doar pentru o lună, cât a ţinut perioada de carantină. Toţi trei au pedepse mai mari de trei ani, astfel că, ieri, au fost mutaţi la Penitenciarul Slobozia, care este cu regim închis.

Ioan şi Victor Becali

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Astfel, ei pot beneficia doar de patru vizite şi de două telefoane pe lună. Nu au drept de muncă în afara inchisorii, nu pot participa la activităţi culturale şi sportive şi nu pot pleca acasă în permisie.

La fel ca toate închisorile din ţară, şi cea de la Slobozia este plină. Deţinuţii stau în cameră câte 7-8, în paturi supraetajate.

simeon stalpnicul png

Penitenciarul are o bibliotecă, dotată cu calculatore, are sere, unde muncesc puşcăriaşii, are atelier de împletit coşuri şi mături, un cabinet medical şi o capelă. Cristi Borcea şi Ioan Becali au fost condamnaţi în „Dosarul Transferurilor"  la câte 6 ani şi 4 luni, fiecare, iar Victor Becali la 4 ani şi 8 luni.

Cristi Borcea a făcut atac de panică după gratii!

Ioan Becali şi Cristi Borcea, mutaţi de la Poarta Albă! De ce nu pot rămâne acolo

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net