Cristi Borcea ia măsuri extreme ca să facă rost de bani

Ultima actualizare:

    Pe site-ul “Yacht and  Travel” a apărut la  vânzare ambarcaţiunea  deţinută de fostul  patron dinamovist  Cristi Borcea.  Preţ de vânzare:  380.000 de euro
Pe site-ul “Yacht and Travel” a apărut la vânzare ambarcaţiunea deţinută de fostul patron dinamovist Cristi Borcea. Preţ de vânzare: 380.000 de euro

Cristi Borcea a ajuns la fundul sacului de când este închis la Poarta Albă. Conturile îi sunt blocate, iar afaceristul a început să-şi vândă bunurile pentru a putea să aibă grijă de familia sa numeroasă.

Cristi Borcea îşi vinde afacerile pe bandă rulantă. Fostul patron de la Dinamo, aflat în spatele gratiilor din 2014  a renunţat la două din cele trei firme pe care le avea în Statele Unite, şi-a vândut apartamentele luxoase, iar acum a hotărât să-şi dea şi iahtul pe care dăduse 1 milion de euro. În anul 2008, fostul patron de la Dinamo şi-a achiziţionat o ambarcaţiune pe care o închiria cu 2.000 euro pe zi în Italia pentru croaziere de lux, atunci când nu o folosea personal. “Red Dogs”, cum a fost botezat yahtul Pershing 50, are trei dormitoare, două băi şi o cabină pentru echipaj.

Acum, omul de afaceri s-a consultat cu familia şi a scos la vânzare bijuteria roşie cu mai puţin de jumătate din preţ, mai exact cu 380.000 euro, prin intermediul site-ului de profil “Yacht and Travel”. “Nu-i uşor nici pentru el să aibă grijă de atâţia copii şi femei. Din puşcărie nu-i mai merg afacerile. Vinde tot ce are, că nu se ştie cât mai stă închis”, ne-au declarat surse din anturajul familiei. Şi Gică Popescu, proaspăt eliberat din Penitenciarul Rahova, a apelat la acelaşi truc în timpul detenţiei. Baciul a fost nevoit să-şi vândă vila din Malllorca - Spania, elicopterul şi avionul pentru a face faţă cheltuielilor. 

Cristi Borcea mai are de stat la puşcărie circa trei ani din condamnarea de 6 ani şi trei luni primită în “Dosarul Transferurilor”. Pentru bună purtare, muncă în folosul comunităţii şi cărţi scrise mai primeşte zile în minus la pedeapsă.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net